15 GÜNDE 10 BİN BAYRAK DAĞITILDI

Çivril Belediyesi, darbe girişimine karşı durarak ülke bütünlüğüne, milli iradeye ve demokrasiye sahip çıkmak için meydanlara dökülen demokrasi nöbetçilerini yalnız bırakmıyor.

Gündem Yayın: 30 Temmuz 2016 - Cumartesi - Güncelleme: 30.07.2016 20:58:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İlk günden itibaren meydanları dolduran vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için adeta seferberlik ilan eden Çivril Belediyesi, her gün Cumhuriyet meydanını dolduran yüzlerce vatandaşa çay,meyve suyu,kek ve pet şişe suyun yanı sıra 10 bin adet bayrak dağıttı. Dağıtılan 10 bin Ay-Yıldızlı Türk Bayrağı ile sokakları dolduran Çivrilliler, meydanları kırmızı ve beyaz renklere bürüyerek nöbetlerini sürdürdü. Devlet yönetimini ele geçirerek milleti tahakküm altına almak isteyenlerin oyununun, kenetlenen halk tarafından bozulduğunu belirten Çivril Belediye Başkanı Dr.Gürcan Güven, “Milletimizin iradesine karşı vatan hainlerince girişilen bu alçakça kalkışma, aziz milletimizin demir yumruğu altında ezilmiştir. Cesur ve asil milletimizin yıkılmaz gücü ile birlik ve beraberliği, meydanlar boyunca bir tokat olarak hainlerin utanmaz suratlarında patlamıştır” ifadelerini kullandı.

‘MİLLETİMİZİN YANINDAYIZ’                                                                                                        

Yurdun her köşesinde meydanları doldurarak yaşanabilecek karanlık günlerin milletin kararlı duruşuyla yok edildiğinin altını çizen Başkan Güven, “Özgürlüğüne, demokrasiye ve vatanına sahip çıkan değerli milletimize destek olmak bizim vazifemizdir. 15 Temmuz gecesinden itibaren ekiplerimiz tarafından demokrasi nöbetçisi milletimize temel ihtiyaçlarını karşılamaları için çay, meyve suyu, kek ve su dağıtıldı. Yine Çivrilli  vatandaşlarımıza dağıtılan Ay-Yıldızlı bayrağımızla meydanlar gelincik bahçesine çevrildi. Ülkesi ve milleti için canını hiçe sayarak bu kalkışmanın karşısında duran herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.