15 TEMMUZ MİLLETİN İRADESİNE VURULMAK İSTENEN PRANGANIN ADIDIR

64. Hükumet Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı, Ak Parti Denizli Milletvekili Dr.Sema Ramazanoğlu 15 Temmuz hain darbe girişiminin birinci yılı vesilesi ile bir mesaj yayımladı.

Siyaset Yayın: 14 Temmuz 2017 - Cuma - Güncelleme: 14.07.2017 10:35:53
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Önceki dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı, Denizli Milletvekili Dr.Sema Ramazanoğlu 15 Temmuz hain darbe girişiminin birinci yılı vesilesi ile bir mesaj yayımladı. Ramazanoğlu; "15 Temmuz Milletin iradesine vurulmak istenen pranganın adıdır" dedi.

 

Dr.Ramazanoğlu mesajında; ''15 Temmuz gecesi bir direniş ve diriliş gecesidir. Bir ve beraber olmanın en güçlü tezahürünü yaşadığımız 15 Temmuz gecesi, Kurtuluş savaşı ruhunun ortaya çıktığı andır. Hain darbe girişimine karşı Milletimiz el ele beraberce ölümüne dimdik durmuştur. Tanklara, tüfeklere karşılık bedenlerini ortaya koymuşlardır. Nasıl Çanakkale geçilmez denmişse o gece de bu vatan bölünmez demiştir. 15 Temmuz Milletin iradesine vurulmak istenen pranganın adıdır. Başkomutanımızın çağrısıyla 7'den 70'e her kesimden insan Vatan müdafaası için sokaktaydı.

 

Ramazanoğlu mesajında ayrıca; 15 Temmuz gecesi genci, yaşlısı, köylüsü, şehirlisi toplumun her kesimi ayağa kalktı ve iradesini çiğnetmedi alçaklara. Böylesine bir destan Liderimiz Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın kararlı duruşu ve Milletinin ona olan güveni ile yazılmıştır.  Bir kararlılık gecesidir 15 Temmuz; İstiklal ve istikbal aşığı yüreklerin hainler karşısında dimdik duruşudur. Şehit kanlarıyla sulanan bu toprakların iman dolu göğüslere emanet olduğunun bir kez daha anlaşıldığı tarihtir 15 Temmuz. Buradan bir kez daha tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, Gazilerimize acil şifalar ve sağlıklı uzun ömürler diliyorum" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.