15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANILDI

Çivril'de, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Meydanında program düzenlendi.

Gündem Yayın: 16 Temmuz 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 16.07.2018 06:30:56
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News

Çivril Belediyesinin önünden mehter yürüyüşü ile başlayan anma programı saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile devam etti. Kur’an’ı Kerim tilaveti ile devam eden anma programı İlahi konseri ve 15 Temmuz’u anlatan konuşmaların ardından Yatsı Namazı ve Mehteran konseri, Protokol konuşmaları ve Fener Alayı yürüyüşünün ardından tüm camilerden sela okunması ile devam etti.

 

Anma programının son bölümünde Kur’an’ı Kerim okunurken İlahi ve şiir dinletisinin ardından kılınan sabah namazı ile program sona erdi.

 

15 Temmuz Şehitleri anma programına Çivril Kaymakamı Armağan Öanl, Belediye Başkanı Gürcan Güven, İlçe Emniyet Müdürü Osman Kutlu Balak, AK Parti İlçe başkanı Mehmet Kale ile daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Vatandaşların da yoğun katılım gösterdiği anma programında şehitler için dualar edilirken Cumhuriyet meydanında Kızılay tarafından helva ikramı yapıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.