16 NİSAN’DA TÜRKİYE KAZANDI. SANDIĞA GİDEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

AK Parti Çivril İlçe Başkanı Mehmet Celep, anayasa değişikliği ile ilgili referandum sonucuna ilişkin yaptığı değerlendirmede, " Millet iradesinin yine üstün geldiğini ve ülkemizin geleceği için büyük bir adım atıldığı ifade ederek Çivrillilere teşekkür etti.

Gündem Yayın: 18 Nisan 2017 - Salı - Güncelleme: 18.04.2017 11:12:54
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Basın mensupları ile İlçe başkanlığında bir araya gelerek Referandum sonuçlarını değerlendiren AK Parti İlçe başkanı Mehmet Celep, Millet iradesinin yine üstün geldiğini ve ülkemizin geleceği için büyük bir adım atıldığı belirterek şu ifadelere yer verdi.

 

“Halkımız 16 Nisanda sandığa giderek Türkiye Cumhuriyeti Anayasasında Değişiklik Yapılmasına Dair 18 maddelik Kanununu oyladı ve Türkiye genelinde 51,34’lik bir oyla Evet dedi.  İlçemizde ise seçmen 45 oy ile EVET kararı vererek desteğini bizden esirgememiştir. Millet Kararını Vermiştir. Güçlü Türkiye için; Tek Bayrak, Tek Devlet, Tek Millet; Vatanımıza, Milletimize Hayırlı Uğurlu Olsun. Her türlü bürokratik engeller artık önümüzde engel teşkil etmeyecektir. Yatırımların ve hizmetlerin önü sonuna kadar açılmıştır. Milletimize Sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Milletimiz, hizmetlerimizi doğru ve özünde yaptığımız sürece hiçbir zaman bizi yalnız bırakmadı. Bizlerde her zaman halkımızın teveccühüne layık olmaya çalıştık. Artık kısır koalisyon dönemleri sona ermiştir” dedi.

 

EKİBİME VE ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDERİM

 

Öncelikle ülke geneli referandum sürecinde başından sonuna kadar desteklerini esirgemeyen MHP Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli ve MHP teşkilatına, ülkücülere ilçemiz bazında ise MHP Çivril İlçe Başkanı ve teşkilatına çok teşekkür ediyorum.

 

Sürdürdükleri Referandum çalışmaları esnasında yönetim kurulu üyeleri ve Belediye başkanı ile belediye meclis üyelerinin büyük fedakârlıklar sergilediğini ifade eden başkan Celep “Referandum çalışmaları süresince bizlerle birlikte sahada olan Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven’e Belediye Meclis Üyelerimize, teşkilat üyelerine, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyelerime, sandık görevlilerine teşekkür ediyorum. 50 gün önce bismillah dedik zafer Allah’tan dedik. 50 gündür kapı kapı, sokak sokak dolaştık.  Bizler milletin hizmetkârıyız. Bundan sonra aynı anlayışla devam edeceğiz. Yüzde 51.40 ’evet’ oyu kıymetlidir. Artık Türkiye’de Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi kabul edilmiştir. Yaşanan tartışmalar artık geride kalmıştır. Hep birlikte Türkiye olduk. Bilindiği gibi, referandumda 7 düvele karşı mücadele ettik. Bu anlamda ilçemizde sürdürdüğümüz tüm çalışmalarda bizi yalnız bırakmayan milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve İl Başkanımıza, Basın Mensuplarımıza emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.