16 NİSAN KURTULUŞ SAVAŞIDIR

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci 16 Nisan'da yapılacak referandum çalışmaları kapsamında Çivril’e geldi.

Siyaset Yayın: 16 Mart 2017 - Perşembe - Güncelleme: 16.03.2017 19:28:34
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril Cumhuriyet Meydanında vatandaşlarla bir araya gelen Bakan Zeybekci, Millete karşı verdikleri her sözü yerine getirdiklerini belirterek, mevcut sistemin 2001 yılında Türkiye'nin ekonomik anlamda sömürülmesine neden olduğunu belirtti.

 

Bakan Zeybekci konuşmasında, "16 Nisan bir kurtuluş savaşıdır, bir bağımsızlıktır. 16 Nisan bugüne kadar bu milletin tüm hastalıkların sebebi olan bir sistemden kurtulmaktır. Bakın bu sistem sayesinden kanımızı bugüne kadar emdiler. Bu sistemden dolayı Menderes ve 3 bakanını idam ettiler. Bu sistemdir Türkiye'yi yıllarca koalisyonlara mahkum ettiler" dedi.

 

Bütün düşman oklarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı gösterdiğini belirten Zeybekci, "Bakın İmamı Şafii'ye sormuşlar, bir adamın hak yolda olduğunu nasıl anlarsınız. Kolay diyor, düşmanın oklarına bakın eğer kimi gösteriyorsa, kimi hedefliyorsa hak yolda olan odur. Bakıyoruz şimdi, 7 düvenin okları Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye'yi gösteriyor. Hele hele 16 Nisanla ilgili MHP Genel Başkanı mevzubahis vatansa gerisi teferruattır dedi ya oklarını ona çevirdiler. İkisin birden hedeflediler. Şu an da öyle oldu. Ama biz şimdi, Allah'ın izniyle ikinci bir kurtuluş savaşıyla bu hastalıkların tamamından kurtulacağız. Tüm bu meseleler bitecek, Türkiye rahatlayacak" şeklinde konuştu.

 

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci yaklaşık bir saat süren miting sonrası Çivril’den ayrıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.