19 MAYIS FARKLI ETKİNLERLE KUTLANDI

19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramı Çivril’de değişik etkinliklerle kutlandı. Cumhuriyet Meydanında düzenlenen anma programı kapsamında, AKİDAK’ta öğrencilerle Bisiklet turu yaptı.

Gündem Yayın: 19 Mayıs 2018 - Cumartesi - Güncelleme: 19.05.2018 20:09:20
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril’de, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen 5 kilometrelik bisiklet parkurunda öğrenciler pedal çevirdi.

 

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde AKİDAK tarafından düzenlenen 5 kilometrelik bisiklet parkurunda öğrenciler pedal çevirdi. Akdağ İzcilik ve Doğa Kulübü tarafından gerçekleştirilen bisiklet gezisine ortaokul ve lise öğrencileri katıldı. Öğrencilerle birlikte bazı vatandaşlarla öğretmenlerde öğrenciler ile birlikte 5 kilometrelik parkurda pedal çevirdi. Cumhuriyet meydanında başlayan bisiklet turu Kızılcasöğüt mahallesinde dönülerek yine Cumhuriyet Meydanında son buldu. Etkinliğe yaklaşık 50 öğrenci katıldı.

 

Gençlik haftası nedeniyle, asıl amacının gençlerle birlikte Gençlik bayramını ruhuna uygun bir şekilde kutlamak olduğunu ifade eden AKİDAK Başkanı Erkan Atila; “Kurtuluş Savaşımızın başladığı bu haftayı, Atatürk bu günü gençlerimize emanet etti. Gençlik Bayramı olarak kutluyoruz. Bu çerçevede gençlerimizle bir arada olmak için böyle bir etkinlik gerçekleştirdik. AKİDAK olarak Gençlik haftası etkinlikleri çerçevesinde gençlerimizle birlikte bisiklet turu düzenledik. Ben bu faaliyete katılan gençlerimize teşekkür ediyor ve bayramlarını kutluyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.