19 MAYIS TURNUVALARININ ÖDÜLLERİ VERİLDİ

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen liseler ve ortaokullar arası spor müsabakalarında dereceye giren öğrenci ve okullar, İlçe Stadında yapılan törenle ödüllerine kavuştu.

Gündem Yayın: 18 Mayıs 2016 - Çarşamba - Güncelleme: 18.05.2016 19:52:09
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Google News

Etkinlikler kapsamında futbol, basketbol, voleybol müsabakalarında ilk 3’e giren okullar ödüllendirilirken, masa tenisi ve satranç turnuvalarında başarı gösteren öğrenciler madalyalarına kavuştu.

İlçe Stadyumunda futbol final maçı sonrası başlayan ödül törenine İlçe kaymakamı Orhan Burhan, Çivril Belediye başkanı Dr. Gürcan Güven, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Gül, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özcan ve müsabakalarda dereceye giren öğrencinin yanı sıra çok sayıda vatandaş ve öğretmen de katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan ödül töreninde ilk olarak liseler arası futbol turnuvasının final maçı oynandı. Final maçı sonrası başlayan ödül töreninde dereceye giren okul ve öğrencilere protokol üyeleri tarafından madalya ve ödülleri verildi.

Tören öğrencilerin protokol üyeleri ile çektirdiği hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.