200 KİŞİLİK YURTTA İNCELEMELER YAPTI

Çivril Kaymakamı Orhan Burhan, ilçede inşaat çalışmalarına başlanan 200 kişilik orta öğretim kız yurdu inşaatında incelemelerde bulundu.

Eğitim Yayın: 10 Ekim 2016 - Pazartesi - Güncelleme: 10.10.2016 09:35:25
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Google News

Kaymakam Burhan, Çivril Kılıçarslan Lisesi bahçesinde yapımına başlanan 200 kişilik orta öğretim kız yurt inşaatı hakkında yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

İnşaat çalışmalarının 2017 yılında tamamlanacağını aktaran Burhan, yurt inşaatının yaklaşık maliyetinin yaklaşık 5 milyon olduğunu belirtti.

Kaymakam Orhan Burhan, amaçlarının öğrencilere daha güzel mekanlar yaparak, onların daha güzel eğitimlerini almalarını sağlamak olduğunu aktararak, "İnşallah 400 gün yapım ihalesi olan yurt binamızı daha kısa sürede bitirilmesi için müteahhit firma yetkilisinden gerekli sözü aldık. Herhangi bir aksaklık olmaması durumunda yurt binamız kısa sürede hizmete girecektir." dedi.

İncelemeye, Çivril Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hatice Zeybek te eşlik etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.