2016'DA ÇİVRİL'E 100 MİLYONLUK YATIRIM

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, 2015 yılında Çivril Belediyesi olarak Denizli Büyükşehir belediyesi ile birlikte 20 milyon liralık yatırım yaptıklarını, 2016’da yapılacak yatırım miktarının ise 100 milyon lira olacağını söyledi.

Yaşam Yayın: 09 Mayıs 2016 - Pazartesi - Güncelleme: 09.05.2016 13:41:03
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Büyükşehir Belediye başkanı Osman Zolan’ın açıkladığı 121 dev projenin içinde Çivril’in önemli bir paya sahip olduğunun altını çizen başkan Güven “Büyükşehir belediyemizin 2016 yılı içinde ilçelerde ve Denizli’de yapmayı planladığı 121 dev eserin içinde Çivril’de de yapılacak önemli eserler var” dedi.

Önceki dönemlerde 5 yılda yapılan toplam yatırım miktarının 100 milyon lirayı zor bulduğunu hatırlatan Güven, “2014 Mart’ından sonra Çivril’e 5 senede yapılandan daha fazlasını bir senede yapmışız. Bunu yaparken de 20 milyon lira işçi borcu ödemişiz. Bu bir başarı öyküsüdür” dedi. Başkan Güven, Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon projelerinin hem Denizli’ye hem de Çivril’e büyük bir değer katacağını da söyledi.

ÇITAK, EMİRHİSAR, KIZILCASÖĞÜT VE HAYDAN KAZILACAK

Belediye Başkanı Dr.Gürcan Güven, 2016 yılında Çıtak, Emirhisar, Kızılcasöğüt ve Haydan mahallelerinde alt yapı çalışmalarının başlayacağını ifade ederek “2015 yılında mahallelerde başlattığımız alt yapı hamlesine 2016 yılında Çıtak, Emirhisar, Kızılcasöğüt ve Haydan’da devam edeceğiz. Bu dört mahallemizi tüm sokaklarını kazarak alt yapılarını tamamlayacağız ve üst yapı çalışmalarına başlayacağız. Bu mahallelerde ki çalışmalarla birlikte Çivril’de alt yapısı tamamlanmamış yerleşim alanı kalmayacak” dedi.

BAHANE DEĞİL İŞ ÜRETİYORUZ

Çivril’in iki yılda hizmet ve yatırım alanında büyük bir gelişim kaydettiğinin altını çizen başkan Güven “2014 yılında çok ciddi anlamda borç almamıza rağmen bir günden bir güne borç ve enkaz edebiyatı yapmadık, yapmayız. Biz bunu çözmek için çıktık ortaya. İşte bakın hem çözüyoruz hem iş üretiyoruz. Hazırladığımız birçok projenin ödenekleri hazır. Büyükşehir belediyemiz ile birlikte 2016 yılında büyük bir hizmet destanı yazacağız ” diye konuştu.

2016-2017’DE ALTYAPI TAMAMLANACAK

Başkan Gürcan Güven, özellikle altyapı yatırımları konusunda 2016-2017 yılları için vatandaşlardan sabır beklediklerini belirterek; “Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Değirmen caddesi, Atatürk Caddesi, Hükümet Caddesi ve Uşak caddesinde yapılacak kaldırım ve yol çalışması ile ilçemizin çehresi değişecek. Çivril Belediyesi olarak tüm mahalleler için söylediğimiz gibi 2016-2017 yıllarında altyapı çalışmaları konusunda hemşerilerimizden sabır bekliyoruz. Biz popülist politika yapmıyoruz. Altyapıya yoğunluk vereceğimizi ve altyapının bitimiyle birlikte yapılacak üst yapının evladiyelik olacağını, bozulmayacağını söyledik. Altyapı sorunu kalmayan, mahallelerde asfalt ve kilit parke çalışmalarımız devam ediyor. 2016-2017 yılları, Çivril’de altyapıya yönelik çalışmaların son aşamaya geldiği yıllar olacaktır” şeklinde konuştu.

HEDEFİMİZ ÇOCUKLARIMIZA GÜZEL BİR ÇİVRİL BIRAKMAK

Çalışmalarında ve planlarında gelecek nesilleri düşündüklerini belirten başkan Güven “önemli olan bizim bu hizmetlerimizde gelecek nesillerimizin, çocuklarımızın daha nezih yaşanabilir bir şehirde olmasını sağlamak. Buradan vatandaşlarımıza sesleniyorum. Nerede bir çalışma varsa bilsinler ki 2 yıl sonra o bölge, o mahalle güllük gülistanlık olacak demektir” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.