23 NİSANI GÖNÜLLERİNCE KUTLADILAR

Çivril Belediyesi tarafından, bu yıl ikincisi düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri düzenledi.

Yaşam Yayın: 24 Nisan 2015 - Cuma - Güncelleme: 24.04.2015 18:27:04
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

İlçe Stadyumu'nda gerçekleştirilen etkinliklerde şişme çocuk oyun gurupları, palyaçolar ile yüz boyama, ücretsiz pamuk şeker dağıtımı, halat çekme, çuval ve uçurtma yarışmaları gibi faaliyetler ile etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı kutlamaları çerçevesinde Çivril Belediyesi tarafından düzenlenen şenliklere katılan Çivril Belediye başkanı Dr. Gürcan Güven ve Ak Parti İlçe başkanı Mehmet Celep öğrencilerle halat yarışı yaparak öğrencilerle birlikte eğlendiler. İlki geçen yıl gerçekleşen çocuk şenliğinde öğrenciler gönüllerince eğlenirken Çivril Belediye başkanı Dr. Gürcan Güven de zaman zaman çocukların oyunlarına ve yarışmalarına eşlik etti.

Etkinlik hakkında bilgi veren başkan Gürcan Güven, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından armağan edilen bu önemli bayrama layık bir etkinlikle kutluyoruz. Bu anlamlı günde çocuklarımızla bir arada bulunmaktan son derece mutluyum. İlçemizi daha güzel bir hale getirmek için ekiplerimizle durmaksızın çalışıyoruz. İlçemizi daha modern bir yaşam alanı haline getirmek için halkımızdan gelen talepleri de dikkate alarak sürdürdüğümüz çalışmalarımızla birlikte çeşitli etkinlikler de düzenliyoruz. Bu gün bu etkinliğimizle anneler babalar ve bizler çocuklarımızla birlikte çocukluğumuza döndük. Bizler de çocuklarımızla aynı heyecanı yaşadık. Çivril için projelerimiz ve çalışmalarımız bitmeyecek, ilçemiz her gün daha da güzelleşecek. Etkinliğimize katılan herkese teşekkür ederim” dedi.

Çivril İlçe stadyumunda gerçekleşen şenliklere Çivril genelinde eğitim gören ilkokul öğrencilerinin tamamı katılırken mahalle okullarında eğitim gören öğrenciler belediyeye ait otobüs ve minibüslerle ilçe stadına getirildi. Yaklaşık 1000 uçurtmanın dağıtıldığı şenliklerde çuval yarışı, en güzel uçurtma yarışı ve en yüksek uçurtma uçurma yarışmasında dereceye giren öğrencilere tablet ve bisiklet hediye edildi. Şenliklere katılan tüm öğrencilere Çivril belediyesi tarafından şapka hediye edilirken Çivril Belediye başkanı Dr. Gürcan Güven çocuklara pamuk şeker ikram etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.