3 UZMAN DOKTOR GÖREVE BAŞLADI

Çivril Devlet Hastanesine geçtiğimiz günlerde atamaları yapılan 3 uzman doktor göreve başladı.

Yaşam Yayın: 16 Ocak 2015 - Cuma - Güncelleme: 16.01.2015 10:19:41
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Ak Parti Çivril İlçe Başkanı Mehmet Celep, Çivril Devlet Hastanesine sağlık Bakanlığı tarafından 3 adet uzman hekim ataması yapıldığını bildirdi.

İhtiyaca binaen, Sağlık Bakanlığı tarafından ilçemiz devlet hastanesine; Ortopedi, Göğüs Hastalıkları ve Psikolog olmak üzere 3 doktorun atamasının yapıldığını ve söz konusu doktorların ilçeye gelerek görevlerine başladıklarını belirten Celep, "Böylece ilçemizdeki uzman hekim sayısı 16’ya çıkmış oldu. Acil serviste görev yapan diğer hekimler ve Denizli’den gelen hekimlerle birlikte ilçemiz hastanesinde görev yapan hekim sayısı 20 ye ulaşmış oldu" diye konuştu.

Çivril Devlet Hastanesi ile ilgili olarak ta bilgi veren İlçe Başkanı Mehmet Celep “Çivril Devlet Hastanesinin ihalesi 2014 yılının son günlerinde yapıldı. Kanunen ihaleye itiraz süresi olan süreci bekliyoruz önümüzdeki hafta bu sürede dolacak tahmin ediyorum ki Şubat ayının ilk haftası ihaleyi alan firmaya arsa teslimi gerçekleşecek ve hafriyat çalışmaları başlayacak. 2015 yılında da inşaat yapılarak hastane tamamlanacak ve Çivril’e hizmet vermeye başlayacak” dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.