5’İ YABANCI 8 KİŞİ TUTUKLANDI

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlileri uyuşturucu madde ticareti yapmak isteyen şahıs ve organizasyonlara yönelik çalışma yaptı.

Asayiş Yayın: 11 Nisan 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 11.04.2018 19:36:36
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslarla ilgili alınan istihbari bilgilerin değerlendirilmesi neticesinde yabancı uyruklu bir şahıs 15 Mayıs Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde 75 adet  methadone isimli uyuşturucu hapla birlikte yakalandı. Aynı gün 15 Mayıs Mahallesi’nde bir aparta operasyon düzenleyen narkotik ekipleri yaptıkları aramalarda yastık içerisine gizlenmiş vaziyette 1615 adet methadone hap ele geçirdi.

 

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yürütülen bir diğer çalışmada ise ekipler Fesleğen mahallesi’nde bulunan bir aparta operasyon düzenledi. Adreste uyuşturucu madde satışı yaptığı tespit edilen Afgan uyruklu üç (3) şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Apart içerisinde yapılan aramalarda 11 paket halinde 91 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.  Gözaltına alınan üç (3) şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

 

Narkotik ekiplerince ilimiz Çetin Beton uygulama noktasında yapılan kontrollerde de uyuşturucuya geçit verilmedi. Ankara yolu üzerinden ilimiz merkezine doğru seyir halinde olan bir araç durumundan şüphelenilerek durduruldu. Araçtan inmemek için görevlilere direnen şüphelilerin üzerinde 229 gram metamfetamin maddesi bulundu. 

 

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yürütülen çalışmalar neticesinde 1690 adet methadone uyuşturucu hap, 323 gram metamfetamin maddesi, 12 gram eroin maddesi ve 8 gram esrar maddesi ele geçirildi.

 

Uyuşturucu madde ticareti suçu kapsamında yakalanarak adli mercilere sevk edilen beş (5)’i yabancı uyruklu olan dokuz (9) şüpheliden sekiz (8)’i tutuklandı. Uyuşturucu madde kullanıcısı on (10) şahıs hakkında da yasal işlem yapıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.