5 TESİS TÖRENLE AÇILDI

Çivril’de yapımı tamamlanan projeler Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin katıldığı törenle açıldı.

Gündem Yayın: 13 Haziran 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 13.06.2018 00:43:27
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Ak parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Büyükşehir Belediye başkan yardımcısı Ali Değirmenci,  Denizli Valisi Hasan Karahan, Ak Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Gençlik ve Spor il Müdürü Ahmet İbanoğlu, Ak parti İlçe başkanı Mehmet Kale ve Çivril Belediye başkanı ile çok sayıda vatandaşın katıldığı törende konuşan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi “Türkiye ilk günden itibaren 5 - 6 büyüse dünyanın en büyük ilk on ekonomisi içinde olurduk” dedi.

 

Çivril'in yapılan hizmetlerle dikkati çektiğini, ilçeye kazandırılan eserlerin saymakla bitmeyeceğini söyleyen Zeybekci, şöyle konuştu “Çivril bugün hizmete açılan tesislerle değerin bir kat daha arttırıyor. Bu hizmetler milletin bize verdiği destek ve moralle yapılıyor. Bize vereceğiniz destek ile sizin hizmetkarınız olmaya devam edeceğiz.  2002'den 2018'e kadar 16 yılda Türkiye ortalama yüzde 5,8 büyüdü. Türkiye, Cumhuriyetin ilk gününden 2002 yılına kadar ortalama yüzde 4,3 büyüdü. Eğer Türkiye ilk günden itibaren yüzde 5 -6 büyümüş olsaydı, bugün dünyada 7. büyük ekonomiydi “dedi.

 

Zeybekci, daha sonra Gençlik Merkezi, Güneş Enerjisi Santrali, Hayvan Pazarı Yeri, Kız Öğrenci Yurdu ve Şehit Ömer Kaan Kandemir Spor Tesislerinin açılışını yaparak, hayırlı olmasını diledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.