6 EKİP 20 POLİSLE HUZUR OPERASYONU

Çivril İlçe Emniyet Müdürlüğü ilçe merkezinde 6 Ekipten oluşan 20 polisin katılımıyla Huzur operasyonu yaptı.

Asayiş Yayın: 09 Aralık 2016 - Cuma - Güncelleme: 09.12.2016 21:36:17
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş ve Trafik ekipleri eş zamanlı olarak kentin birçok noktasında vatandaşlara yönelik huzur operasyonu gerçekleştirdi.

 

Yapılan Huzur Operasyonunda Denizli asfaltı üzerinde uygulama noktası oluşturulurken şehre giriş çıkışlar kontrol altına alındı. Yaklaşık 2 saat süren denetimlerde 98 araç, 159 şahıs kontrol edilip sorgulanırken 2 araç trafikten men edildi. 8 araca da evrakları eksik olduğu için ceza uygulandı.

 

Polis ekiplerinin şüpheli kişilere yönelik Genel Bilgi Tarama (GBT) kontrolleri yaptığı uygulamada, aranan şahıslar, silah ve bıçak taşıyan şüpheliler ile uyuşturucu satıcıları üzerinde durulduğu belirtildi.

İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Metin’in bizzat katılımıyla gerçekleşen huzur operasyonları vatandaşlar tarafından olumlu karşılanırken güven veren bu tür çalışmalar takdir topladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.