IRGILLI’DA ASFALT SERİMİ BAŞLADI

Irgıllı’da mahallenin merkezi ve Atasay Kamer caddesinde sıcak asfalt serimi başladı.

Yaşam Yayın: 04 Aralık 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 04.12.2019 08:47:35
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan sıcak asfalt döküm işinin gelecek hafta sonuna kadar tamamlanacağı belirtildi.

 

Alt yapısı Büyükşehir belediyesi tarafından tamamlanan Irgıllı mahallesinde sıcak asfalt döküm işine başlandı. Yaklaşık 6 aydır yolun yapılmasını bekleyen Irgıllılar çalışmalardan dolayı Büyükşehir belediye başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti.

 

Altyapı çalışmaları tamamlanan Irgıllı mahallesinde Büyükşehir Belediyesi ekipleri mahalle merkezi ve Atasay Kamer caddesi'nde asfalt serim çalışmalarının birinci etabına başladı. Tren yolundan başlayıp mahalle merkezinden geçerek Atasay Kamer Caddesi ve Tekke girişine uzanan bölümde PMT serimi başladı. Yaklaşık 4 gün sürmesi beklenen serim işinden sonra asfalt dökümüne başlanacağı ve çalışmaların gelecek hafta sonuna kadar tamamlanacağı ifade edildi.

 

Yol çalışmalarının 1 yıl önce başladığı ancak seçimden dolayı yarım kalan Irgıllı’da vatandaşlar tepkilerini çektikleri video ve haberlerde dile getirmiş Denizli Büyükşehir Belediye başkanı Osman ZOlan’da geçen ay Irgıllı’ya gelerek vatandaşlarla sohbet ederek çalışmaların en kısa zamanda başlayacağı sözünü vermişti. Osman ZOlan’ın ziyaretinden sonra çalışmalara başlayan ekipler eski parke taş söküm ve tesviye işini tamamladıktan sonra PMT serimine başladılar.

 

Çalışmalardan dolayı mutlu olduklarını belirten mahalle sakinleri yapılan sıcak asfalt ile Irgıllının yeni bir görünüme kavuştuğunu belirterek "mahallemizde yapılan çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve ekibine teşekkür ederiz. Mhallemizin merkezi ve en büyük caddelerinden olan Atasay Kamer Caddesi'nde yıllardır parke taşı vardı. Cadde yol çok bozuktu. Belediyemiz ve Büyükşehir'in ortak çalışmasından dolayı cadde yeni bir görünüme kavuştu. Irgıllı halkı buna layıktır" diye konuştular.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.