ADD VE CHP ANAYASA KONFERANSI DÜZENLEDİ

Atatürkçü Düşünce Derneği Çivril şubesi ve Cumhuriyet Halk Partisi Çivril İlçe Örgütü Nisan ayın da yapılacak Anayasa değişikliği referandumu öncesi geniş katılımlı bir bilgilendirme konferansı düzenledi.

Gündem Yayın: 13 Şubat 2017 - Pazartesi - Güncelleme: 13.02.2017 11:32:04
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News

Vali Recep Yazıcıoğlu Kültür ve Konferans salonunda gerçekleşen toplantıya konuşmacı olarak Anayasa Hukukçusu Prof. Dr. Süheyl Batum, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ile Denizli Baro Başkanı Müjdat İlhan katıldı.

 

Çevre ilçe ve Çivril’den vatandaşların katıldığı toplantı ADD Çivril şube başkanı İsmail Kaplan’ın konuşması ile başladı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından konuşmacılar Anayasa Referandumunda neden Hayır denilmesi gerektiği ile ilgili konuşmalarını yaptı.

 

CHP İlçe başkanı Ömer Köseoğlu ve CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı konferansa katılanları kapıda karşılarken Emekli Paşa Ünal Karaosmanoğlu’da salona gelen vatandaşlarla yakından ilgilendi.

 

Yaklaşık 1000 kişinin katıldığı konferansa CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Bekilli Belediye başkanı Mustafa Başkafa, CHP Çivril Belediye meclis üyeleri ile çevre ilçelerden CHP ilçe örgütleri ve üyeleri katıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.