ADD Genel Merkezinde Bir Çivril'li

7 – 8 Haziran tarihlerinde 13. Olağan Genel kurulunu gerçekleştiren Atatürkçü Düşünce Derneği yeni yönetiminde Çivrilli bir isimde görev aldı.

Kültür Yayın: 17 Haziran 2014 - Salı - Güncelleme: 17.06.2014 10:26:30
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Atatürkçü Düşünce Derneği’nin 7- 8 Haziran tarihlerinde Ankara Yenimahalle Belediyesi Nazım Hikmet Kültür Merkezinde yapılan 13. Genel Kurulunda başkanlığa yeniden seçilen Tansel Çölaşan’ın listesinde yer alan Kemal Aslan, Denetleme Kuruluna seçildi.

Seçimlere mevcut başkan Tansel Çölaşan’ın desteklediği Kuvvayı Milliye grubu ile giren Kemal Aslan genel kurula katılan 820 delegeden 455’nin oy’unu alarak Genel Denetleme Kurulu üyeliğine seçildi.

Denetleme Kurulu üyeliğine seçilmesi ile ilgili olarak basın mensuplarının sorularını cevaplayan Kemal Aslan “Çivril’de kurucu üyeliğini ve şube başkanlığını yapmaktan onur duyduğum Atatürkçü Düşünce Derneğinin geçen hafta sonu Ankara’da yapılan 13. Olağan Genel Kurulunda Genel Denetleme Kurulu üyesi olarak görev almaktan dolayı çok gururluyum. İki dönem şube başkanlığını yaptığım ADD’de bundan sonra daha farklı görevler almak ve hizmet etmek benim için büyük onur kaynağı. Çivril ve Çivril ADD Şubesini genel merkezimizde en iyi şekilde temsil etmek için çalışacağım” dedi.

Kemal Aslan’ın da görev aldığı ADD Genel Denetleme Kurulu, dernek tüzüğünün 19. Maddesine dayanarak ADD Genel Kurulunu ve şube yönetimlerini denetleme yetkisine sahip. 7 kişiden oluşan Denetleme Kurulu, tüzük gereği 2 ayda bir ADD genel merkezinde toplanmak ve 6 ayda birde genel kurula rapor vermek ile görevli.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.