AK GENÇLİK SEÇİME HAZIR

AK Parti Çivril Gençlik Kolları, 24 Haziran tarihindeki Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri için saha da çalışmalarına devam ediyor.

Siyaset Yayın: 03 Haziran 2018 - Pazar - Güncelleme: 03.06.2018 13:06:08
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Erken seçim kararından sonra çalışmalarına hız veren Ak parti Çivril gençlik Kolları, çalışmalarına Ramazan ayında da ara vermeden devam ediyor. Gündüzleri AK parti Milletvekili adayları ile Çivril’in mahallelerini ziyaret eden gençler iftar zamanı da düzenlenen iftar programlarına katılıyor.

 

AK Parti Çivril Gençlik Kolları Başkanı Cihan Kılıç, AK gençliğin Çivril’de seçim çalışmalarına coşkuyla başladığını ifade ederek “Göreve geldikten sonra hızlı bir başlangıç yaptık. AK Parti Çivril Gençlik Kolları, her an seçim olacakmış gibi ön hazırlıklarını tamamlamıştı. Gençlik teşkilatı, üye çalışmaları ve ziyaretlerle ilk günden vatandaşların ayağına giderek çalışmalarını sürdürüyor. Şimdi 24 Haziran için arkadaşlarımızla gece gündüz çalışıyoruz. 24 Haziran’da Kutlu Zafere ulaşana kadar Ak Gençliğe durmak yok. Gayret bizden tevfik Allah'tandır. İnşallah gece gündüz gençlik teşkilatları olarak yapacağımız çalışmalarla milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan ve AK kadrolar ilk turda hedefe ulaşacaklardır” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.