AK KADINLAR SEÇİME HAZIR

AK Parti Çivril Kadın Kolları teşkilatı, 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili genel seçimleri için çalışmalara başladı.

Siyaset Yayın: 25 Nisan 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 25.04.2018 20:28:26
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

28 Martta yapılan Kongreden sonra mahalle ziyaretlerine başlayan AK parti Çivril Kadın Kolları teşkilat üyeleri erken seçim kararı sonrası çalışmalarına hız verdi.

 

Erken seçim kararının açıklanmasıyla birlikte yoğun bir tempoyla çalışmalara başlayan AK Parti Çivril Kadın Kolları başkanı Çiğdem Ertaş son bir haftada 12 mahalleyi ziyaret ederek mahalle başkanları ve kadın seçmenlerle buluştu.  Seçim çalışmaları ve mahalle ziyaretleri ile ilgili olarak açıklama yapan Ak Parti Kadın Kolları başkanı Çiğdem Ertaş “Cumhurbaşkanımız, geçtiğimiz hafta erken seçimin tarihini 24 Haziran olarak açıkladı. Gerçekleşecek seçimlerin ülkemiz, milletimiz ve ilimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.  İnanıyorum ki 24 Haziran yeni bir dirilişin başlangıcı olacaktır. AK Parti kadroları her daim seçime hazırdır. Erken seçim kararının açıklanmasıyla birlikte bizler de teşkilat üyelerimiz ile birlikte seçim çalışmalarına başladık. Hızlı bir şekilde tüm mahallelerimizi ziyaret etmek için çalııyoruz. Şimdi tüm enerjimizi 2 ayda saha çalışmalarına vererek gidilmedik kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. 24 Haziran erken genel seçimlere biz kadınlar damgamızı vuracağız” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.