AK PARTİ ADAYI HAFTA SONU AÇIKLANIYOR

AK Parti’de Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayının açıklanmasının ardından gözler ilçe belediyelerine çevrildi.

Siyaset Yayın: 04 Ocak 2019 - Cuma - Güncelleme: 04.01.2019 09:45:09
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Google News

Osman Zolan’ın Büyükşehir Belediye başkan adayı olarak açıklanmasından sonra Ak Parti ilçe belediye başkan adayları kamuoyunda büyük merak konusu oldu.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 5 Ocak’ta katılacağı İzmir Programında açıklanması beklenen İlçe Belediye başkan adaylarının 6 Ocakta Denizli’de açıklanacağı belirtildi.

 

Ak Parti İl Başkanı Necip Filiz, sosyal paylaşım sitesindeki sayfasından “AK Parti Genel Başkanvekilimiz Sayın Prof.Dr.Numan Kurtulmuş un teşrifleriyle Aday Tanıtım Toplantımızı 6 Ocak Pazar günü gerçekleştiriyoruz” şeklinde açıklama yaparak aday tanıtım programını duyurdu.  

 

MHP ile yapılan ittifak görüşmeleri sonrası netleşen aday listesinde 3 ilçede MHP adayının destekleneceği ifade edilirken bazı ilçelerde de mevcut başkanlarla devam edileceği belirtildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.