AK PARTİ DENİZLİ'DE KONGRELER İPTAL

Ak Parti’nin Denizli'deki kongre süreci yarıda kaldı.

Siyaset Yayın: 05 Ekim 2017 - Perşembe - Güncelleme: 05.10.2017 09:50:34
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Google News

Denizli’de Çameli, Acıpayam, Serinhisar, Çivril, Babadağ, Honaz, Tavas ve Kale ilçelerinde seçimlerin yapıldığı Ak Parti’de kongre takvimi durdu. Partinin genel merkezi 11 ilçede yapılması gereken kongreleri erteledi.

 

Ak Parti Genel Merkezi tarafından 2019 seçimleri için 2018 başına kadar tamamlanması planlanan kongreler 26 Ağustos’ta Acıpayam ve Çameli ile başladı ve şimdiye kadar Honaz, Serinhisar, Kale, Tavas, Çivril ve Babadağ ilçelerinde kongreleri yapıldı. Kalan 11 kongrelerin 12 Kasım'a kadar tamamlanması gerekiyordu. AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, erteleme kararının genel merkezden alındığını belirterek, "Bu karar tüm büyükşehirler için alındı. Ne zaman başlayacağına da gene verecek" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.