AK PARTİ HIZLI BAŞLADI

24 Haziran Genel Seçimleri ’ne 26 gün kala Ak Parti Denizli Milletvekili ve 1. sıra Adayı Cahit Özkan seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Siyaset Yayın: 29 Mayıs 2018 - Salı - Güncelleme: 29.05.2018 19:15:15
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Ak Parti Çivril İlçe Başkanı Mehmet Kale ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çivrilli esnafları ziyaret eden Milletvekili Cahit Özkan 24 Haziran seçimleri için seçmenlerden partisi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için destek istedi. Seçim çalışmaları kapsamında Hamam, Saray ve Çarşı mahallelerindeki esnafları ziyaret eden Cahit Özkan, beraberindeki heyetle birlikte esnaflarla sohbet ederek sıkıntılarını dinledi.

 

Ziyaretleri sırasında, vatandaşa hizmet için çalıştıklarını belirten Cahit Özkan, “Her zaman olduğu gibi esnafımızın yanındayız. Çivrilli esnaflarımızı ziyaret ettik. Her zaman arkamızda olan hemşerilerimize teşekkür edip, dertlerini dinledik. Yapılan hizmetlerin kullanımı konusunda ki memnuniyetlerine kulak verdik. Ben bu hizmetleri yapan Başkanlarımıza özellikle teşekkür etmek istiyorum. Yapılan hizmetlerden vatandaşlarımız gayet mutlu durumda. Bu hizmetleri de hep beraber yapmanın gayretleri içerisinde olacağız” dedi.

 

Seçim çalışmaları hakkında da bilgi veren AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Kale, “ Milletvekilimiz Cahit Özkan ile İlçemizin Çarşı, Saray ve Hamam mahallelerimizde vatandaşlarımızla buluştuk. Sayın Cumhurbaşkanımız, Cumhur İttifakına destek talep ettik. Çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Şu ana kadar yapmış olduğumuz seçim çalışmalarında gayet güzel sonuçlar aldık. Gördüğümüz teveccüh çok güzel. İnşallah seçimlerde daha önceki aldığımız neticelerden çok daha iyi netice alacağımızı görüyoruz. Bizim görevimiz çalışmak, vatandaşlarımızın dertlerini dinlemek. Yapılacak işleri çözüme kavuşturmak. Çivril "Cumhur İttifakı ile yola devam diyor" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.