AK PARTİ İLÇE YÖNETİMİ MAHALLE GEZİLERİNE DEVAM EDİYOR

Ak Parti Çivril İlçe yönetimi hafta sonunu mahalle ziyaretleri yaparak vatandaşlarla bir araya geldi.

Siyaset Yayın: 22 Ekim 2017 - Pazar - Güncelleme: 22.10.2017 17:50:32
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İlçe başkanı Mehmet Kale ile birlikte yönetim kurulu üyeleri ve Ak Parti Belediye meclis üyesi Gürol Mutlu’nun da hazır bulunduğu gezilerde parti yöneticileri mahallelerin ihtiyaç ve taleplerini dinlerken yapılan çalışmalar hakkında da bilgi aldılar.

 

Karabedirler, Bucak ve Tuğlu mahallelerini ziyaret eden Ak Partililer mahallelerde yapılan çalışmalar hakkında muhtarlardan bilgi alırken vatandaşlarla da sohbet ederek mahallelerin eksik ve ihtiyaçlarını tespit ettiler. Tuğlu mahallesinde, muhtar ve Emirhisar - Işıklı Sulama Birliği başkanı Ahmet Şahan ile bir araya gelen Ak Parti İlçe başkanı Mehmet Kale ve beraberindekiler Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 2018 yılında yapımına başlanacak olan damlama sulama çalışması ile ilgili olarak bilgi aldılar.

 

2700 hektar tarım arazinin sulanacağı ve 20 Milyon liraya mal olması beklenen Damlama sulama sistemi için Denizli Büyükşehir Belediyesinin 2 Milyon TL katkı sağladığını belirten Mehmet Kale “ Emirhisar - Işıklı bölgemizde 2700 hektar alanın sulanacağı ve 20 milyon liraya mal olacak bu projeye Denizli Büyükşehir Belediye başkanımız Osman Zolan 2 Milyon TL ile destek veriyor. Çiftçimiz için çok önemli bir proje olan Damlama Sulama sisteminin hayata geçmesini sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan’a şükranlarımızı sunarız” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.