AK PARTİ YÖNETİMİ TANITIM GÜNLERİNİ ZİYARET ETTİ.

Çivril Belediyesi tarafından Pamukkale Üniversitesinde düzenlenen ‘Çivril Tanıtım Günleri’ yoğun bir katılımla devam ediyor.

Kültür Yayın: 02 Aralık 2016 - Cuma - Güncelleme: 02.12.2016 10:13:51
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

30 Kassım Çarşamba gün Üniversite rektörü Hüseyin Bağ ve Çivril Belediye başkanı Dr. Gürcan Güven tarafından açılan stantları programın ikinci günü Ak Parti İlçe yönetimi ziyaret etti. İlçe başkanı Mehmet Celep ile birlikte yönetim kurulu üyeleri ve Kadın Kolları ile Gençlik kolları üyelerinin katıldığı ziyarette parti yöneticileri stantları ziyaret etti.

 

Organizasyonla ilgili olarak kısa bir açıklama yapan Ak Parti Çivril İlçe başkanı Mehmet Celep çalışmadan dolayı Belediye başkanı Dr. Gürcan Güven’e teşekkür ederek “ilçemizin tanıtılması adına yaptığı böyle bir etkinlik için başkanımıza teşekkür ediyorum. Gürcan Başkanımız ilçemizi Pamukkale Üniversitede öğrenim gören 58 bin öğrenciye daha yakından tanıtmak için üç gün sürecek bir etkinliğe imza attı” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.