AK PARTİ ZAFERİ KUTLUYOR

Çivril’de seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından vatandaşlar konvoy yaparak seçim sonuçlarını kutladı.

Siyaset Yayın: 25 Haziran 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 25.06.2018 00:02:35
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril’de 160 sandıkta kullanılan 39.505 oy’un 48.06 ile 18.987’sini cumhur ittifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan alırken Millet İttifakının adayı Muharrem İnce 35.36 ile 13.969’nu aldı. İYİ Partinin Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener ise 14.72 oy oranı ile 5.187 oy aldı.

 

Seçim sonuçlarının açıklanmasından sonra çok sayıda vatandaş Ak parti ve MHP ilçe binası önünde toplanırken, meşaleler ve Türk bayrakları ile kutlama yapıldı. Ak Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan’ın da katıldığı kutlamalarda araç konvoyu yapan vatandaşlar Cumhuriyet meydanında toplandıktan sonra Bayraktepe’ye çıkarak kutlamalarına devam etti.

 

Seçim sonuçlarından sonra kısa bir açıklama yapan AK parti İlçe başkanı Mehmet Kale “eğer biz Çivril olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yükünü biraz aldıysak ne mutlu bizlere. Yeni bir dönem başlıyor. Burada kimseyi ayırt etmeden herkese teşekkür ederim. Broşür dağıtanından, bayrak asanına, kadın kollarından, gençlik kollarına kadar herkese ayırt etmeksizin teşekkür ederim” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.