AK PARTİDE DEĞİŞİM DEVAM EDİYOR

AK Parti Kadın Kolları Çivril İlçe Başkanlığına Çiğdem Ertaş atandı.

Siyaset Yayın: 16 Mart 2018 - Cuma - Güncelleme: 16.03.2018 09:14:16
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Google News

Ak Parti Çivril İlçe yönetiminin değişmesinden sonra başlayan yenilenme ve değişim sürecine bağlı olarak Kadın Kolları başkanı değişti.

 

Ankara’da yapılan görüşmelerden sonra dün mazbatasını alarak göreve başlayan Çiğdem Ertaş Çivril Ak Parti Kadın Kolları başkanı oldu. Parti’den alınan bilgide “Çivril Kadın Kolları başkanlık görevine genel merkezimizde yapılan mülakatlar neticesinde Çiğdem Ertaş atanmıştır. Görevine başlayan Başkanımız Çiğdem Ertaş’a yeni görevinde başarılar diliyoruz. Görev ve nöbet değişiminin tabii olduğu ayrıca isimlerin ve makamların gelip geçici olduğu köklü davamızda hep beraber bir aile olduğumuz bilincini unutmamak temennisiyle gerçekleşen nöbet değişiminin tekrardan partimize ve ilçemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.