AK PARTİLİ BAYANLAR BAŞKAN ZOLAN’I ZİYARET ETTİ

AK Parti Çivril Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı makamında ziyaret etti.

Siyaset Yayın: 06 Ağustos 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 06.08.2018 18:31:50
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News

Ak Parti Çivril Kadın Kolları başkanı Çiğdem Ertaş ve yönetim kurulu üyeleri Denizli Büyükşehir Belediye başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Ziyarette büyükşehir belediyesi tarafından Çivril’e yapılan yatırımlar hakkında bilgi alan Çivrilli bayanlar yapılan hizmetler için de Osman Zolan’a teşekkür ettiler.

 

Kadın Kolları üyeleri ile görüşen Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçe genelinde devam eden çalışmaları ayrıntılı olarak anlattı. Her platformda kadın kolları ile bir araya gelerek, istişarelerde bulunduklarını belirten Başkan Zolan, bulundukları her ortamda partinin, Belediyenin ve hükümetin çalışmalarını vatandaşlara doğru bir şekilde anlatma noktasında çok önemli olan kadın kollarına teşekkür ederek, buluşmaların her fırsatta devam edeceğini belirtti.

 

AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Ertaş Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a gösterdiği misafirperverlikten dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.