AKDAĞ KÖYLERİ BAHAR ŞENLİĞİ YAPILDI

Bu yıl ikincisi düzenlenen Akdağ Köyleri Bahar şenliği Çivril’in Akdağ mahallesinde yapıldı.

Yaşam Yayın: 24 Nisan 2016 - Pazar - Güncelleme: 24.04.2016 18:48:59
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Google News

Ak Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Çivril Belediye başkanı Dr. Gürcan Güven ve Ak Parti İlçe başkanı Mehmet Celep’inde iştirak ettiği organizasyona çevre köylerden yaklaşık 2000 kişi katıldı.

Çivril Belediye başkanı Dr. Gürcan Güven’in kısa bir konuşma yaptığı etkinlikte yetişkinler arasında düzenlenen halat çekme yarışmasını imamlar kazandı. Başkan Gürcan Güven yaptığı konuşmada ilk defa geçen yıl yapılan bahar şenliğinin uzun yıllar devam etmesini temenni ederek katılımcılara iyi eğlenceler diledi.

Bir süre yarışmaları izleyen belediye başkanı Gürcan Güven ve ilçe başkanı Mehmet Celep vatandaşlarla sohbet ettikten sonra etkinlikten ayrıldı.

İlki geçen yıl yapılan bahar şenliğinde bu yıl izleyiciler ikram edilen yemekten sonra semazen gösterisi, şiir ve müzik dinletisi ile düzenlenen değişik yarışmalar ile keyifli vakit geçirdiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.