AKİDAK 200 BİSİKLETÇİYİ AĞIRLAYACAK

Akdağ İzcilik ve Dağcılık Kulübü 8 - 9 - 10 Eylül tarihlerinde 200 bisikletçiyi Çivril’de ağırlayacak.

Yayın: 29 Ağustos 2017 - Salı - Güncelleme: 29.08.2017 23:10:40
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Akdağ ve Işıklı gölünün etrafını ulusal ve uluslar arası bisiklet rotasına dahil etmek çaba harcayan AKİDAK Ortaca, Pamukkale, Uşak, Aydın, Burdur ve Afyon bisiklet kulüplerinden 150 bisikletçiyi Çivril’de ağırlayacak iki gün Akdağ ve Işıklı gölü etrafında bisiklet turu yapacak olan gruba Çivril’den de 50 kişilik bisiklet sever eşlik edecek.

 

İLK GÜN SIĞIRKUYRUĞU ve AKDAĞ

 

8 Eylül Cuma gün başlayacak bisiklet şöleninde ilk gün Ahmetçik mesireliğinde kamp kuracak olan 200 kişi 9 Eylül Cumartesi gün Sığırkuyruğu ve Kocayaylaya çıkacak. İlk gün programında yaklaşık 30 kilometre yol kat edecek grup akşam yemeğinin ardından Ahmetçik’te kendi arasında birde konser verecek. Bisiklet turunun ikinci günüde ışıklı gölü etrafında yaklaşık 56 kilometrelik parkuru geçecek olan bisiklet kafilesi Çivril programını tamamlamış olacak.

Çivril’de ilk defa yapılacak olan Bisiklet turunun gelenekselleştirilmesi ve Çivril’in, Bisiklet kulüplerinin rotasına dahil edilmesi hedefleniyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.