AKİDAK BİSİKLET ROTASI İÇİN PEDALA BASTI

Akdağ İzcilik Dağcılık Kulübü (AKİDAK) Çivril’de Bisiklet rotası oluşturmak için çalışmalara başladı.

Yayın: 05 Haziran 2017 - Pazartesi - Güncelleme: 05.06.2017 18:58:42
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

2014 yılında kurulan AKİDAK Çivril’in tanıtımına katkı sağlamak amacıyla Ulusal ve Uluslararası Bisiklet Kulüplerini Çivril’e getirmek için Bisiklet Rotası oluşturmaya çalışıyor.

 

AKİDAK olarak Çivril Bisiklet kulübü kurarak Bisiklet sürücülerinin Çivril’e davet etmeye hazırlandıklarını belirten Erkan Atila “amacımız bisiklet kullanımının çok yoğun olduğu ilçemize Ulusal ve Uluslar arası bisiklet kulüplerini davete ederek ilçemizin tanıtımına katkı sağlamak” dedi.

 

69 kilometrelik bir bisiklet parkuru oluşturmaya çalışan grup üyeleri hafta sonu planladıkları rota üzerinde bir bisiklet turu yaparak rota üzerinde alınması ve yapılması gereken detayları not etti. Çivril’in bisiklet kullanmaya ve bisiklet sporu yapmaya çok müsait olduğunu ifade eden AKİDAK başkanı Erkan Atila “Çivril bisiklet sporu için çok uygun bir coğrafyaya sahip. Arazi düz bir yapıda olduğu için zorlanmadan bisiklet kullanmak mümkün. AKİDAK olarak Çivril’de bisiklet parkuru oluşturmaya çalışıyoruz. Bu amaçla arkadaşlarımızla hafta sonu bir keşif gezisi yaptık. Işıklı gölü etrafında 69 kilometrelik bir parkur çizdik. Parkurumuz 1 eğime sahip ve güzergah üzerinde bir çok doğal mola alanı var. Bu güzergahı ulusal bisiklet kulüplerine göndererek Çivril’in ulusal ve uluslar arası bisiklet rotasına dahil etmeye çalışacağız” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.