AKİDAK KEŞİF GEZİLERİNE DEVAM EDİYOR

Akdağ İzcilik ve Doğa Sporları Kulübü (AKİDAK), hafta sonları düzenlediği doğa gezileriyle üyelerini Çivril’in ve bölgenin bilinmeyen güzelliklerine götürüyor.

Kültür Yayın: 09 Ekim 2017 - Pazartesi - Güncelleme: 09.10.2017 08:57:07
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Doğa gönüllüsü 50 üyesiyle hafta sonlarında kanyon, şelale, tarihi mekânlar ve doğal güzelliklerin bulunduğu yerlere geziler düzenleyen AKİDAK bu hafta sonu üyeleri ile birlikte Ulubey Kanyon yürüyüşü gerçekleştirdi.

 

Uşak Dağcılık Kulübü ile birlikte düzenlenen Ulubey Hasköy asarı yürüyüşüne yaklaşık 50 kişinin katıldığını ifade eden Erkan Atila gezilerin yaz-kış devam ettiğini belirterek, “Çivril ve bölgede keşfedilmemiş birçok doğal güzellik var. Buralara ulaşmaktan müthiş keyif alıyoruz, bu yolculukları dernek üyelerimizde de çok seviyor. Tek amacımız Çivril’in doğal güzelliklerini tanıtmak” dedi.

 

Gezilerine dernek üyesi olmayanların da katılabildiğini ifade eden Erkan Atila, “Her hafta sonu farklı yerlere doğa gezileri düzenleniyoruz. Gezilerimizi, insanların gitmediği ve ulaşamadıkları yerlere düzenliyoruz. Üyelerimizle macera ve aksiyon dolu bir gün geçiriyoruz. Bu haftada Uşak Dağcılık Kulübü üyeleri ile birlikte Ulubey Hasköy asarı arkeolojik bölgesinden başlayarak Banaz çayı kenarında 15 kilometrelik kanyon yürüyüşü gerçekleştirdik” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.