Amacımız Hizmet Odaklı Belediyecilik

AK Parti'den Çivril Belediye Başkanlığı'na seçilen Dr.Gürcan Güven kendisini destekleyen ve desteklemeyen tüm Çivril halkına teşekkür etti.

Siyaset Yayın: 20 Nisan 2014 - Pazar - Güncelleme: 20.04.2014 15:44:57
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Yerel seçimlerde yarıştıkları CHP ile aralarındaki farkın 3 bine yakın olmasının Çivril halkının kendilerine verdiği destek olarak gördüklerini ifade eden Güven, şunları kaydetti: "Çivril Belediyesini aldıktan sonra gerek fiziki yönden gerekse mali yönden ilk incelemeleri yaparak oluşturulan raporu, Çivril halkı ile paylaşacağız. AK Parti olarak bahane değil, icraat üreteceğiz. Bizim işimiz hizmet etmek. Kim ne derse desin hizmet çıtamızı yükseltmek için elimizden gelenin en iyisini yapma çabası içinde olacağız. Bizim çalışma tempomuza ayak uydurabilecek arkadaşlarımızla yola devam edeceğiz. Bize ayak uyduramayan herkesle yolumuzu ayıracağız."

 

GÜVEN DÖNEMİ İLK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven başkanlığında, döneminin ilk meclis toplantısı yapıldı. Gürcan Güen burada yaptığı konuşmada birlik beraberlik mesajı verdi: Başkan Güven, "Çivril'de hepimiz kardeşiz. Bizim birbirimizden farkımız yok. Amaç ülkemize ve Çivril'imize en iyi şekilde vermektir. Kapıdaki güvenlik görevlisinden, meclis üyelerimize kadar herkesin görüşünü alarak değerlendireceğiz. Önemli olan Çivril'e hizmet etmek ve bir şeyler üretebilmektir. Başarı olursa hepimizin başarısı, Meclisin başarısı olacaktır. İyi niyetle başladık. Kimseye karşı diyet borcumuz yok. Adam kayırmadan, kimseyi ötelemeden, adilane dürüst bir şekilde Çivril’imize hizmet edeceğiz. Hatamız, eksiğimiz olabilir. Doğrusunu burada bulacağız. Beraber hareket etmek erdemdir. İlk Meclis toplantımızın ilçemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Meclis Üyelerimizle birlikte memleketimize faydalı olacak hizmetler vereceğimize inanıyorum" dedi.

 

HİZMET İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALICAĞIZ

Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven devir teslim töreninin ardından belediye çalışanlarıyla bir araya gelerek toplantı yaptı. Belediye çalışanlarına özellikle belediyenin işleyişini değiştireceklerini ifade eden başkan Güven önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Gürcan Güven açıklamalarında şunlara değindi: Hizmeti eş, dost, tanıdık yada rant odaklı değil vatandaşa hizmet odaklı olarak yapacağız. Hizmette hiçbir mahalle ayrımı yapmadan her tarafa aynı hizmeti götüreceğiz. Belediye bünyesinde bulunan tüm kurumları şeffaf ve denetlenebilir bir hale getireceğiz. Sosyal belediyeciliğin gereklerini tamamıyla yerine getireceğiz. Kısacası belediyeyi yönetici odaklı değil vatandaş odaklı olarak yöneteceğiz. Bugünden itibaren hemşerilerimize hizmet verebilmek adına gece-gündüz çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.