ANKARA DENİZLİ ARASI MEKİK DOKUYOR

Ankara’da yoğun mesai yapan CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli’de de referandum çalışmalarına devam ediyor. Basmacı’nın son durağı Acıpayam İlçesi ve mahalleleri oldu.

Siyaset Yayın: 05 Mart 2017 - Pazar - Güncelleme: 05.03.2017 15:45:35
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bir yandan Ankara’daki çalışmalarını sürdüren CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, bir yandan da seçim bölgesi Denizli’de de yoğun bir çalışma dönemi geçiriyor. Kendisinin de içinde bulunduğu Emek Büroları Merkez Yürütme Kurulu üyeleri ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelen ve referandum sürecini görüşen ekipte yer alan Milletvekili Basmacı, yine Ankara’da referandum konulu kapalı grup toplantısına katıldı. TBMM’de yaptığı ve çok getiren konuşmasının hemen ardından CHP Denizli örgütünün tam kadro referandum çalışmalarını sürdürdüğü bir dönemde ayağının tozu ile referandum çalışmaları için Acıpayam İlçesi’nde giden Basmacı, burada vatandaşlarla tek tek görüştü.

 

VATANDAŞLARI DİNLİYOR

 

Sabah erken saatten itibaren ilçe gezisine başlayan Milletvekili Basmacı, Acıpayam merkezdeki ziyaretlerini tamamlamasının ardından ilçeye bağlı Yazır, Gümüş, Kumavşarı, Alattin'e geçerek burada vatandaşları ziyaret etti. Kahvehane, esnaf ve ev ziyaretleri de gerçekleştiren Basmacı, hanımlara da yardım etmeyi ihmal etmedi. Gerek esnaf, gerek kahvehane ve gerekse de ev ziyaretlerinde ilgi ile karşılanan ve ilk olarak vatandaşları dinleyen Basmacı, referandum ile ilgili konuşmalarında “Geleceğimizin ipotek altına alınmasını istiyor musunuz?” sorusunu sorarak, yanıtı alıyor ve burada partisinin neden hayır dediğini anlatıyor. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.