Çivril' Hizmet Benim İçin Onur'dur

Yayın: 17 Haziran 2013 - Pazartesi - Güncelleme: 17.06.2013 16:59:10
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 5 dk.
Google News

Belediye başkanlığı aday adaylığı için siyasi parti ilçe teşkilatlarının hareketlenmeye başladığı şu günlerde somut olarak bu görev için hazır olduğunu açıklayan ilk isim olan Savaş Varlıklar “Ak Parti, hizmet için beni tercih ettiği takdirde Çivril’e hizmet için hazırım.  Ailemde Çivril’e hizmet etmeyen yok, Çivril’e hizmet etmek benim için Onur’dur” dedi.

 

Çivril’de doğup büyümesine rağmen iş hayatı nedeniyle uzun yıllar İzmir Antalya İstanbul gibi Büyükşehirlerde ikamet etmek zorunda kaldığını belirten Varlıklar “ yedi göbek Çivrilliyim iş nedeniyle bir müddet memleketimizden ayrı kaldık ama 6 yıldır Çivril’deyiz Çivril’e hizmet ediyoruz. Bundan sonra verilecek ve layık görülecek görevlerden kaçmam. Kurulduğu günden bugüne kadar Ak Partinin gönüllü neferiyim.Aday adayı olmam Kamer ailesinin tasarrufudur” dedi. Aday adaylığı konusunda bugüne kadar hiçbir yerde açıklama yapmadığını fakat kamuoyunda aday olduğu yönünde konuşmaların yapıldığını belirten Varlıklar “ doğduğumuz topraklara hizmet etmek için bizi layık görenlere teşekkür ederim. Son dönemlerde gittiğimiz her yerde, katıldığımız her programda adaylığımız sorulmaya başlandı. Eğer Çivril bize bu görevi layık gördüyse elimizden gelenin en iyisini yapmak için hazırız” dedi. 

 

Geleceğin Çivril’ini Birlikte Kuralım

Aday olması durumunda Çivril için birçok projesi olduğuna dikkat çeken Savaş Varlıklar “ Çivril bugün hak ettiği değeri ve hizmeti alamamıştır. Giden yıllar geri gelmiyor. Başkanlık anlamında Çivril’e vereceğim çok projem var” dedi. Planladığı çalışmalar ile Çivril’in geleceğine yönelik çalışmalar yaptığını belirten Varlıklar “başkan adayı olursam geleceğin Çivril’ini inşa ederim. Bu yolda herkesi yanımızda görmek istiyoruz. Gelin geleceğin Çivril ini birlikte kuralım” dedi. Çivril’in 20 yıldır kamu yatırımlarından hiçbirinden faydalanamadığını belirten Varlıklar “ siyaseti Ak Partide yapıyorum başkanlık adaylığım AK Partiden olur. Ak partinin ülke geneline yaydığı hizmet ağını Çivril’e de gelmesi gerektiği için aday oldum” dedi.

 

Siyasetin özü İnsan sevgisi

Siyaset yaparken İnsan sevgisini ve topluma hizmet düsturunu esas aldığını belirten Savaş Varlıklar “siyasete Ak Parti İzmir Konak ilçe teşkilatında başladım. Siyaseti sadece başkanlık olarak değil en alttan başlayarak yaptım ve öğrendim. Siyaset anlayışımızda insan sevgisi ve hizmet etme esastır” dedi. Siyaseti teşkilatın içinde yetişerek öğrendiğini belirten Varlıklar idarecilik konusunda da kendi işyerlerimde ve Atasay altın mağazalarında idarecilik yaptığını ifade ederek “ 20 yıldır Atasay ve As Gold mağazalarında yöneticilik yaptım, yönetim konusunda yeterli deneyim ve tecrübeye sahibim” dedi. Siyasete mahalle başkanlığı yaparak başladığının altını çizen Varlıklar “Ak Parti, kendini ülkenin hizmetkârı olarak görüp hizmet hamlelerine başladığı dönemlerde ben de İzmir Konak İlçe yönetiminde görev aldım. İlçe teşkilatının her biriminde çalıştım, arkadaşlarıma yardımcı oldum. Konak İlçemizde Ak Parti adına ve İzmir adına çok güzel çalışmalar yaptık. Bu dönemlerde Konak İlçe başkanı olmam önerilmesine rağmen gençlerin önünü açmak için kabul etmedim. Amacım ülkeme, partime hizmet etmek bu düşünce ile başarımızda büyük emeği olan gençlerimizin siyasette ilerlemeleri için başkanlık görevini kabul etmedim. Benimle birlikte yürüyen arkadaşlarımı bir sonraki adıma taşımak siyasetteki düsturumdur. Aday adaylığı konusunda benim için en önemli kriter parti teamülleri ve gelenekleridir. Bu ana esaslar dâhilinde yöneticiliği en iyi şekilde yapacağıma inancım tamdır” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.