Yarın Seçim Var Deseler...

Yayın: 02 Eylül 2013 - Pazartesi - Güncelleme: 02.09.2013 09:54:04
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 6 dk.
Google News

Çivril’de bir şeyler değişmeli.

 

Çivril hak ettiği yere bir an önce gelmeli.

 

Çivril’in kaderi birkaç acemi siyasetçiye ve kendine çıkar sağlamaya çalışanlara bırakılmamalı.

 

Çivril’de herkes taşın altına elini koymalı.

 

Doğru, doğru da bunlar nasıl yapılmalı?

 

Bu ilçenin en güçlü ve tabanı en geniş sivil toplum örgütü hangileri?

 

Çivril’in top yekûn başarılı olması için, çalışma alanlarında olduğu kadar, eğitimde, sağlıkta, sporda, fiziki mekânda, tanıtımda, girişimcilikte, özellikle de siyasette kısaca yaşamın her alanında yenilikçi, yenilenmeci olması kaçınılmaz.

 

Çivril’e yeni bir inovasyon lazım. Bu arada inovasyon da ne ki demeyin, inovasyon: “Toplumsal, kültürel ve idari ortamda yeni yöntemlerin kullanılmaya başlanmasıdır. Bir anlamda yenilenme yani”

 

2009 Yerel seçimlerinde, ben buradan kimlerin Çivril’e hizmet veremeyeceğini yazıyordum. Ama Nafile seçme hakları olanları inandıramadık. Aradan gecen dört buçuk yılda Çivril’e yeni hizmet kazanımlarından vazgeçtik önceden yapılan hizmetlerin dahi korunamamasından yakınıyoruz hep beraber.

 

Çivril dört yılda neler kaybetti neler…

 

Peki, bu yenilenmede siyasi partilerin temsilcileri ne kadar rol alacak ya da değişime ne kadar ayak uydurabilecek?

Sizce İktidar partisinin ve ana muhalefet partisinin ilçe temsilcileri halka hizmet yapmanın peşindeler mi? Yoksa siyasi ikbal olarak, kendi menfaatlerine yönelik siyasi çalışmalar yaptıklarına mı tanık oluyoruz?

 

İnanın ilçede Ak Parti ve CHP temsilcilerine bu halkın güveni kalmadı.

 

Yarın seçim olsa Çivrilli seçmen kime oy verecek? Kendi adıma söylemem gerekirse hatta bir seçmen olarak hiç düşünmeme bile gerek yok. Partime dahi oy vermem. Neden? Şu anda ismi geçen adaylar içinde herhangi bir isme oy vermem için bir sebep söyler misiniz?

 

Yazımın başında da söylediğim gibi artık Çivril’de bir şeyler değişmeli. Bu değişime herkes destek vermeli.

 

Siyaseten itibarlarını yitirmiş insanlara oy vererek kahraman yapmayalım.

 

Çivril hepimizin.

 

En başta şunu unutmayalım geminin içinde hepimiz varız.

 

Ve bu gemi su almaya başladı. Bunu hepimiz biliyoruz. Boğulmak isteyen böyle deavm edelim diyebilir. Ben boğulmak istemiyorum. Çivril halkı da boğulmak istemez sanırım. İnsan gibi yaşamak var iken su almış gemiye binip yolculuk yapan ve yapmayı düşünenlerin yolu açık olsun.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.