Sen Üşürken ben uyuyamam

Yayın: 31 Aralık 2013 - Salı - Güncelleme: 31.12.2013 09:30:50
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığının başlatmış olduğu "Sen Üşürken Ben Uyuyamam" kampanyasına Çivril Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Öztürk önderliğinde Çivril Gençlik Kolları da destek veriyor.

 

AK Parti Çivril İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Öztürk, Gençlik Kolları Genel Merkezince başlatılan, "Sen Üşürken Ben Uyuyamam" kampanyasına destek verdiklerini ve herkesin de destek vereceğine inandıklarını belirterek,“Birliktelikler ve beraberliklerin sadece aynı "varlıklar" çevresinde toplandığı bu yüzyılda. Biz AK Gençler olarak aynı "yokluk" çevresinde toplanabilmenin mücadelesini vermekteyiz. Ve bu mücadelemize tüm duyarlı vatandaşları davet etmek yerine tüm büyüklerimizi, kardeşlerimizi, annelerimizi kısaca tüm Çivril’i "duyarlı olmaya’’ davet ediyoruz" dedi.

 

İlçe Gençlik Kolları Sosyal İşler Başkanı Muhtalip Avcı ise yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi: “Yurt içinde ve yurt dışındaki tüm ihtiyaç sahiplerine ulaşmayı hedeflediğimiz “Sen Üşürken Ben Uyuyamam” kampanyamızda; Toplanan yardımlar, başta Van olmak üzere çeşitli illerdeki ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırılacak. Kampanyamız 30 Aralık 2013 kadar devam edecek. Vatandaşlarımızdan kullanmadıkları Mont, kazak, pantolon, ayakkabı, bot, çorap, battaniye gibi giyim ve temel malzemeler yardımı kabul edilecektir. Kışın ağır şartlarından, ihtiyaç sahibi insanlarımızı bir nebze olsun koruyabilmek için herkesin desteğine ve yardımlarına ihtiyacımız var. Yardımlar Çivril AK Parti İlçe binasında toplanacaktır ve yapılan yardımlar daha sonra ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere İl Başkanlığımız tarafından koordine edilecektir. Tüm destekler için şimdiden teşekkür ediyoruz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.