Gürcan Güven Hız Kesmiyor

Yayın: 06 Ocak 2014 - Pazartesi - Güncelleme: 06.01.2014 10:41:20
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 5 dk.
Google News

Aday adaylığı açıklamaları öncesi seçim çalışmalarına başlayan ve Ak Parti’den aday adaylığı başvurusunda bulunduktan sonra da çalışmalarına ara vermeden aynı hızla devam eden Çivril Devlet Hastanesi eski Başhekimi Gürcan Güven, ev ve iş yerlerine yaptığı ziyaretler sırasında vatandaşların kendilerine gösterdikleri ilginin kendilerine güç verdiğini aktardı.

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ak Parti Çivril Belediye Başkan Adayı Gürcan Güven, yoğun programına rağmen halkla iç içe olmaya devam ediyor. Çivril’in yakından tanıdığı ve tam destek verdiği Gürcan Güven, Çivril’de gezmedik yer bırakmıyor.

 

AK Parti Çivril Belediye Başkan aday adayı Gürcan, çalışmalarına ve ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.  Saha çalışmalarını oldukça yoğun bir şekilde sürdüren Gürcan Güven, gösterdiği performans ile halkın beğeni ve takdirini topluyor. STK, Oda ve işyeri ziyaretlerinin yanı sıra sıkça vatandaş toplantıları ve ev ziyareti gerçekleştiren AK Parti Belediye Başkan adayı Gürcan Güven, kendisini ve projelerini anlatarak vatandaşların düşüncelerinin de yapılacak projeler kapsamında önemli olduğunu ifade ediyor. Kadın, erkek, genç, yaşlı demeden tüm kesimlere ulaşmaya çalışan Güven, “ Belediyecilik, halkla yönetim arasında güven ve iletişim esasına dayalı olmalıdır. Bizlerde bu güven anlayışını hem tesis edeceğiz hem de bu anlayışı kurumsallaştıracağız. Amacımız toplumun tüm kesimleri ile kararlarımızı ve projelerimizi paylaşıp başarılı çalışmalara imza atmak ve halkımıza hizmet götürmektir. Bu nedenle karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak benim için oldukça önemli. Benim sizlerden sizlerinden benden alacağı birçok bilgi olduğunu düşünüyorum. Ayrıca Çivril yenileşme sürecinde oldukça emek ve yoğun bir çalışma temposu isteyen bir yer olacak. İlçemizi ele aldığımızda yaptığımız çalışmalar ile Türkiye’ye örnek gösterilen bir ilçe olması için mücadele edeceğiz” dedi.

 

ÇİVRİL’DE YENİ BİR SAYFA

 

Seçimlerde Çivril halkının bu kez AK Parti diyeceğine inandığını belirten Güven, “Şuna inanıyorum ki, sizler AK Parti diyeceksiniz.  Bizler de sizleri mahcup etmemek için bu toprağın insanına hizmet edeceğiz. Sizlerin her zaman yanınızda olacağız. Her derdinize derman olmaya çalışacağız. Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. Herkese ulaşacağız. Kapımızı ve gönlümüzü herkese açacağız. Az laf çok iş yapacağız. Akıllı projeler üreteceğiz. Çivril’in marka olması için gerekli projeleri hayata geçireceğiz. İnsanımıza iş ve aş sağlayacak her projeye destek verecek, hak için hakikat için, Çivril için çalışacağız” dedi.

 

Ak Parti Belediyeciliği ile bilgi ve birikimini ortaya koyduğu takdirde Çivril’in bir bütün olarak kısa sürede hak ettiği yere geleceğini belirten Gürcan Güven “Çivril fotoğrafına bir bütün olarak bakacak, kentin bir bütün olarak  hak ettiği hizmeti alacağı bir anlayışı ortaya koymak için, ‘Çivril’in kaybedecek bir beş yılı daha yok’ demek için bu yola başımızı koyduk. Bize bu yolda, gerek ziyaretlerimiz gerekse bize yapılan ziyaretlerde teveccühünü ortaya koyan tüm Çivril sevdalılarına yürekten teşekkür ediyorum. Çivril için 25 yıl boyunca gecemizi gündüzümüze katarak nasıl çalışıp hastanemizin çehresini değiştirdiysek, önümüzdeki dönemde de vatandaşımızın teveccühü ve Ak Parti’nin belediyecilik anlayışı ile daha iyiye, daha güzele Çivril’i bir bütün olarak taşıyacağımıza kuşkunuz olmasın” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.