Parti bayrağı değil hizmet bayrağını çekeceğiz

Yayın: 07 Ocak 2014 - Salı - Güncelleme: 07.01.2014 13:15:14
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 58 sn.
Google News

Hafta başında çıkan haberden sonra yazılı bir açıklama yayınlayan Başkan Aslan haberde geçen bazı ifadelerin yanlış anlaşıldığını belirterek “Çivril Belediyesi CHP’li bir belediye olarak kalacak ve Çivril’de biz CHP Bayrağını Belediye ye çekeceğiz cümlelerini hiçbir zaman bu seçim arifesinde ve daha önceki seçim çalışmalarında kullanmadığım cümlelerdir” dedi.

 
Başkan Aslan açıklamasında “ben Cumhuriyet Halk Partisi belediye Başkan adayıyım. Ancak seçimleri kazandığımda tüm Çivril’in belediye Başkanı olurum. Çivril belediyesi tüm Çivril halkının belediyesidir. Belediyeye parti bayrağı çekilmez. Belediyeye Hizmet Bayrağı çekilir. Temennim ve dileğim hangi partiden aday olursa olsun bütün belediye başkan adayı arkadaşlarımın böyle düşünmesidir” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.