8 Aileye 24 Düve

Yayın: 14 Ocak 2014 - Salı - Güncelleme: 14.01.2014 12:34:18
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Kırsal Alanda Sosyal Destek Projeleri kapsamında köylülere alınan damızlık gebe düveler, Çivril Belediyesi Hayvan Pazarında düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

Hayvan Pazarında gerçekleştirilen törene hayvan sahipleri ile SYDV Mütevelli heyeti üyeleri ile Çivril Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Numan Ertuğrul katıldı. Proje kapsamında dağıtılan gebe düvelerin maliyetinin 37 Bin TL olduğu ve hayvan sahiplerinin kredilerini 3 yıl ertelemeli 5 yıl içinde ödeyeceği belirtildi.

Konuşmaların ardından vakıf müdürü Hatice Zeybek ve İlçe tarım müdürü Numan Ertuğrul, hak sahiplerinin belirlenmesi için kuraları çekti ve 8 aileye 24 damızlık süt sığırı teslimatı yapıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.