Makam Değil Hizmet Peşindeyiz

Yayın: 20 Ocak 2014 - Pazartesi - Güncelleme: 20.01.2014 14:08:57
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

 AK Parti Çivril İlçe Belediye Başkan Aday Adayı Gürcan Güven, Çivril ilçesi esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelmeye devam ediyor. Güven Partisinin kendini Aday gösterdiği takdir’de Çivril Belediyesindeki çalışmalarını ekibiyle koordineli bir şekilde yapacağını ve Çivril için hep birlikte hizmet aşkıyla çalışacaklarını dile getirdi.

 

Ak Parti Çivril Belediyesi Başkan Aday Adayı Gürcan Güven esnafları gezdiği sırada, karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet edip, sorunlarını dinledi. Gürcan Güven,  insanların desteğiyle hizmet yarışına çıktıklarını, ‘ben değil biz olarak’ çalışacaklarının altını çizerek “ Bu kutlu hizmet yarışına çıkmış bulunmaktayız. Şu anda aday adayıyız. Ama bizler başkan adayı gibi projelerimizle, insan odaklı hizmet anlayışımızla yola çıktık. Her vatandaşımızın sorunları sıkıntıları var. Bu sorunları koordineli bir biçimde, kargaşaya engel olarak hizmet anlayışı içerisinde çözmeliyiz. Sürekli irtibat ve iletişim halinde olmalıyız. Acil sorunlar varsa hemen nasıl yapabiliriz bunlara gayret etmeliyiz” diye konuştu.

 

Yıllardır ilçesine hizmet ettiğini belirten Güven “Ben içinizden biriyim. Amacımız Çivril halkının yaşam standartlarını her geçen gün daha üst seviyeye çıkartmaktır. Çivril için Projelerimiz olduğunu bunlarında bölgeye katma değer katacağını Çivril halkı’na anlatıyoruz” dedi. Esnaf ziyaretlerinde oldukça keyifli anlar geçiren AK Parti Belediye Başkan aday adayı Gürcan Güven esnafın ve vatandaşın sıcak ilgisinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

 

Dur durak bilmeden çalışmalarımıza devam ediyoruz

Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren ve bir etkinlikten bir diğerine koşan Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Gürcan Güven, “Çivril’de değişim isteyen vatandaşlarımızın görüşleri doğrultusunda dur durak bilmeden çalışmalarımıza ve ziyaretlerimize devam ediyoruz” dedi. Her gün onlarca kişiyi ziyaret eden Gürcan Güven, binlerce kişinin de elini sıkarken, projelerini aktarma fırsatı buluyor. Temposundan hiçbir şey kaybetmeyen Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Gürcan Güve, “Vatandaşlarımızın iyi ve kötü günlerinde yanlarında oluyoruz. Beklentilerin büyük olduğu Çivril’de değişim isteyen vatandaşlarımızın görüşleri doğrultusunda dur durak bilmeden çalışmalarımıza ve ziyaretlerimize devam ediyoruz” dedi.

 

Belediyeyi bir Makam olarak değil, Hizmet kapısı olarak görüyoruz

AK Parti Belediye Başkan Adayı Gürcan Güven, Belediyeyi bir makam aracı olarak görmediklerini belirterek, belediyeyi bir hizmet kapısı olarak gördüklerini söyledi. Güven “hemşerilerime hizmetkâr olmak benim için büyük bir onur ve şereftir, Belediyeyi bir makam olarak görmüyoruz belediyeyi bir hizmet kapısı olarak görüyoruz. Beraber yapacağımız çalışmalarla Çivril’i yeni’den imar edeceğiz. Kalkınmış gelişmiş bir Çivril yaratacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun" ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.