Beklenen Oldu. Aday Gürcan Güven

Yayın: 21 Ocak 2014 - Salı - Güncelleme: 21.01.2014 13:01:17
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Başbakan Erdoğan, dün sabah 11.30'da geldiği AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'ndan gece 22.00'de ayrıldı. AK Parti Seçim Kurulu'nun bir çok aday adayı arasından eleyerek belirlediği isimler Başbakan'a sunuldu.

 
Başbakan Erdoğan yaptığı iki günlük detaylı ve titiz bir çalışma sonrsaında Denizlinin ilçe belediye başkan adaylarını belirledi. Bugün AK Parti genel merkezinde yapılan aday tanıtım toplantısında Ak Parti Çivril Beleidye Başkan aday Gürcan Güven olarak açıklandı.
 
Başkan adaylığının kesinleşmesinden sonra bir açıklama yapan Ak Parti Çivril Beleidye başkan adayı Gürcan Güven zorlu geçen bir süreçten sonra aday gösterilemsinde emeği geçen herkese müteşekkir olduğunu belirterek, "Oldukça hararetli geçen aday adaylığı belirleme sürecinin ardından az önce Ak Parti Genel Merkezi tarafından  Çivril Belediye Başkanlığına adaylığım kesinleşmiş bulunmaktadır. Sayın Başbakanımıza, değerli Bakanlarımıza, Milletvekillerimize, İl Başkanım nezdinde İl Yönetimi ve İlçe Başkanım nezdinde İlçe Yönetiminde yer alan arkadaşlarıma gösterdikleri teveccüh için teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum. Ve geçen bu sancılı süreçte yerel basında ve sosyal medyada yer alan asılsız haberlere itibar etmeksizin daima yanımda olan dostlarıma, hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Bugün Çivril için ,güzel ilçemiz için artık yenilik zamanı, Çivril’in değişim zamanı başlıyor” dedi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.