Çivril'e Hizmet için aday oldum

Yayın: 21 Ocak 2014 - Salı - Güncelleme: 21.01.2014 15:45:51
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Çivril’e en iyi şekilde hizmet etme gayretinde olacağını söyleyen Belediye Başkan Adayı Gürcan Güven, “Yeni bir süreç; Partim bana bir görev tebliğ etti. Layık olmaya, ilçeme en iyi hizmeti sunma gayret edeceğim. Eğer Allah nasip eder, milletimiz ve ilçe halkımız da bu görevi bize verip uygun görürse 5 sene ilçede gece-gündüz hizmet edeceğime, ilçemin kalkınması için, ilçede huzurun ve kardeşliğin her zaman hakim olması için çalışacağım; Bunun sözünü şimdiden verebilirim. Niyetim bu, ilk duygularımı alıyorsunuz. İlçeme, ülkeme faydalı olmaya gayret edeceğim inşallah. Çivril’in sorunlarını ve Çivril halkının beklentilerini bilen biriyim. Çivril için memleketim için elimi taşın altına koyarak AK Parti’den Çivril Belediye Başkanlığı’na aday adayı oldum” diye konuştu.

 

Çivril’e Hizmet için aday oldum

 

Gürcan Güven, açıklamasını şöyle sürdürdü “Çivril’in önünü açacak, marka değerini yükseltecek, tarım ve turizm girdilerini artıracak, ilçemizi modern Avrupa ülkelerinde olan altyapı hizmetlerine kavuşturacak projeleri hazırladık. Aday olurken hiçbir şekilde kariyer, mevki makam ya da menfaat peşinde olmadım. Tek amacım Çivril’e hizmet etmek ve Çivril’i hak ettiği yere getirme noktasında çalışmaktı. Aday adaylığı sürecinin ardından Belediye Başkan Adaylığı için partimiz bizi görevlendirdi. Seçim sürecinde Çivril’e yakışır bir başkan adayı olacağım ve her zaman Çivril için çalışmaya devam edeceğim. Aday adaylığı sürecinde bana destek olan, sevgi ve güvenini sonuna kadar hissettiren Çivril halkına, aileme, yakın çevreme, partili arkadaşlarıma ve basın mensuplarına teşekkür ediyorum. Haktan hukuktan ayrılmadan ülkeme ve ilçeme hizmet etmeyi sürdüreceğim.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.