Gürcan Güven Basın ile Bir araya geldi

Yayın: 24 Ocak 2014 - Cuma - Güncelleme: 24.01.2014 14:14:46
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Toplantıya Ak Parti İlçe Başkanı Zeki Aksoy ile Çivril’de yayın yapan yazılı ve görsel medya mensuplarının yazı işleri müdürleri, köşe yazarları ve muhabirleri katıldı. Belediye Başkan Adayı Gürcan Güven, basın gören gözümüz, işiten kulağımız ve haykıran sesimiz diyerek toplantıya katılan basın kuruluşu temsilcilerine teşekkür etti.

Ak Parti İlçe Başkanı Zeki Aksoy’da, basın mensuplarının her zaman tarafsız bir şekilde olaylara baktığını ve bu doğrultuda şehrin çıkarları için mücadele ettiklerini belirterek tüm medya mensuplarına katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Ak Parti Çivril Belediye Başkan Adayı Gürcan Güven, basının yol gösterici olması gerektiğini ifade ederek toplantıda şunları söyledi: “Kıymetli basın mensuplarımız bugün burada sizlerle bir arada olmaktan dolayı mutlu olduğumu belirtmek isterim. 30 Mart seçimlerine artık sayılı günler kala basın mensuplarımız bir araya gelmek ve onların sorularına cevap vermek istedik. Her zaman sizlerin eleştirilerine kulak vereceğimizi bilmenizi istiyorum. Biz belediyecilik hizmetlerini gerçekleştirirken Çivril’in kazanımlarını tüm şehre dağıtacağız. Şehri bir bütün olarak ele alacağız ve tüm mahallelere eşit mesafede yaklaşacağımızın özellikle altını çizmek istiyorum.

 

ÇİVRİL’E HİZMET ETMEKTEN ONUR DUYACAĞIZ

 

Belediye Başkan Adayı Gürcan Güven bürokrasiden gelen bilgi, birikim ve tecrübesini 30 Mart’tan sonra Belediyede sergileyeceğini belirterek haksızlık karşısında susan taraf olmayacaklarını özellikle vurguladı. Çivril’e yatırım gelmesi için sürekli çalıştığını ve toplantılar düzenlediğini ifade eden Başkan Adayı Güven, özellikle Çivrille özdeşleşmiş olan ürünlerin tanıtımını en iyi şekilde yapacağının sözünü verdi.

Basın mensuplarının sorularını tek tek yanıtlayan Başkan Adayı Gürcan Güven, basının görevini yaparken eleştirilerine harfiyen riayet edeceklerini de söyledi. Şubat ayı içerisinde projeleri kamuoyuyla paylaşacağını da belirten Ak Parti Belediye Başkan Adayı Gürcan Güven, herkesin memnuniyet duyacağı hizmetlerin gerçekleşeceğini söyledi.

 

Basın mensupları 30 Mart’tan sonra nasıl bir belediye yönetimi göreceğiz sorusunu cevaplayan Başkan Adayı Gürcan Güven, belediyede çalışan herkesin hemşerilerimizin hizmetkârı olacağını belirterek ana kademede görev yapacak müdürlerin ve Başkan Yardımcılarının mesai mefhumu gözetmeyeceklerini belirtti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.