Başkan'dan Sporculara Moral yemeği

Yayın: 27 Ocak 2014 - Pazartesi - Güncelleme: 27.01.2014 09:42:32
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Üç sezondur süper ligde kalıcı olmayı başaran ve giderek üst sıralarda tutunmaya başlayan ilçemizin takımı Yeşil Çivril Belediyespor ikinci yarıya moralli başladı. 23 Ocak Perşembe akşamı antrenmanından sonra akşam yemeği için yöneticiler ve Çivril Belediye Başkanı İbrahim Hakkı Aslan’la buluşan takım oyuncuları bir arada sohbet ettiler.

 

Bu hafta sonu sahasında Tavas Birlikspor’la önemli bir müsabakaya çıkacak olan temsilcimiz için bir moral akşamı düzenleyen yönetime belediye başkanımız İbrahim Hakkı Aslan’dan da tam destek geldi. Futbolculara hitaben kısa bir konuşma yapan Belediye başkanı Hakkı Aslan “İlk yarıda başarılı maçlar oynadınız ve mücadeleci bir takım olarak sizleri gördüm, ikinci yarıda da aynı başarıyı tekrarlayıp centilmenliği elden bırakmadan mücadele etmenizi istiyorum” dedi.  Pazar günkü karşılaşmadan da galibiyet bekliyorum diyen başkan ASLAN, tüm sporculara ve yönetime teşekkür etti ve başarılar diledi.

 

Kulüp Başkanı Mehmet Akbıyık da başkana desteklerinden dolayı teşekkür ederken Pazar günkü maça davet etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.