Bu Parkların ikisinide Belediye yaptı

Yayın: 10 Şubat 2014 - Pazartesi - Güncelleme: 10.02.2014 09:46:05
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

İki mesirelik alanın da belediye imkânlarıyla yapıldığına dikkat çeken vatandaşlar “Çivril’de yapılan mesirelikte belediye işçileri tarafından yapılıyor Kızılcasöğüt’de ki de. Ama Bayraktepe cennetten bir köşe Kızılcasöğüt ise pıtrak ve diken tarlası” dediler. Her iki parkında yapımının aynı tarihlerde başladığını belirten Kızılcasöğütlü vatandaşlar “Hakkı başkan mesireliğin yapımına bizim başkandan belki bir iki ay önce başlamış olabilir. Hatta bizim başkan Bayraktepeyi gördükten sonra böyle bir parkın yapımına başladı Bayraktepe Denizli’de örnek gösterilecek bir mesire alanı haline gelirken bizim park maalesef diken ve pıtraklardan geçilmiyor. Bugüne kadar harcanan emek ve paraya yazık oldu” dediler.

“Fikir Orijinal olmayınca iş üretmek zor”

Kendi mesireliklerinin bakımsız ve kötü durumda olmasını mesirelik yapma fikrinin Çivril belediyesinden alınmasına bağlayan Kızılcasöğüt sakinleri “aslında Kızılcasöğüt’de mesire alanı ihtiyacı yoktu. Ahmetcik mesireliği ve Bayraktepe mesireliği bu ihtiyaca zaten cevap verecek durumda. Ama Başkan Ali Emre Bayraktepe’ye yapılan alanı görünce buraya da yapmaya karar verdi. Belli bir bölümünü yaptıktan sonra da yapım yarım kaldı. Yani orijinal neredeyse bitti çakma olan yarım kaldı” dediler.

“Parka Dikilen ağaçlarda kurudu”

Mesirelik alanın peyzaj düzenlemesi için satın alınan ve dikilen yüzlerce ağacında bakımsızlıktan kuruduğuna dikkat çeken kasaba halkı “milyarlarca para verip alınan ağaçlar bakımsızlıktan kurudu. Sadece ağaçlara verilen para ve onları dikmek için harcanan para ile belediye yeni bir ambulans itfaiye yada çöp kamyonu alabilirdi” dediler.

“Biri On beş diğeri On yıllık Başkan”

Mesirelik yapan iki belediyenin başkanlarının da deneyimli olduğuna dikkat çeken vatandaşlar “ Çivril Belediye başkanı üç dönem, Kızılcasöğüt Belediye başkanı ise iki dönemdir başkanlık yapıyor.  Başkan adayları gelecek seçimler için bizlerden oy isterken tecrübe ve yaptıkları işleri referans gösteriyorlar. Demek ki deneyim ve yapılan işler her zaman referans olmuyor” dediler.

2011 yılında başlanan mesirelik alanlardan Bayraktepe de çalışmaların son aşamaya geldiği ve mesireliğin bu yıl hizmete açılacağı belirtilirken Kızılcasöğüt Belediyesi tarafından yapılan mesirelik alanın ise ne zaman tamamlanacağı konusunda ise net bir bilgi bulunmuyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.