Başkan'dan Saha Sözü

Yayın: 18 Şubat 2014 - Salı - Güncelleme: 18.02.2014 10:05:19
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Geçtiğimiz hafta içerisinde Özdemirci kasabası Yayla mahallesinde toplantı yapan Hakkı Aslan, kasabadaki gençlerin spor tesisi isteklerini değerlendireceklerini ve kasabaya halı saha ile çim saha yapacaklarını söyledi.

Yerel seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Başkan Hakkı Aslan köy ve kasaba ziyaretlerinde 4. Tura başladı. Yaklaşık 4 ay önce çalışmalarına başlayan ve artan tempo ile devam eden başkan Aslan son olarak Özdemirci kasabasındaki seçmenler ile bir araya geldi. Özdemirci kasabasına CHP Kadın kolları, CHP Gençlik kolları, CHP ilçe teşkilatı ve belediye meclis üyesi adayları ile birlikte giden başkan Aslan önce kasabanın Pazar yerini gezerek pazarcı esnafı ve vatandaşlar ile sohbet etti. Daha sonra yayla Mahallesinde bir kahvehanede halka hitap eden başkan Aslan büyükşehir yasaı ile birlikte Çivril’in sınırlarının genişlediğine dikkat çekerek “30 Mart’tan sonra Çivril’de yaptığımız hizmetleri kasaba ve köylerde de yapacağız” dedi. Konuşmasında kasabalardaki spor ve sosyal faaliyetlerin eksikliğine de değinen başkan Aslan “kasabalarımızda maalesef gençlerimizin kullanabileceği sosyal alanlar ve spor tesisleri yok. Çivril Belediyesi olarak 30 Mart’tan sonra her kasabaya halı ve çim saha yapacağız. Çivril’deki gençlerimizin sahip olduğu tüm şartları kasabalardaki gençlerimize de sunacağız” dedi.    

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.