Şubat Ay'ında Parklar Doldu

Yayın: 20 Şubat 2014 - Perşembe - Güncelleme: 20.02.2014 14:07:14
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Şubat ayında 13 dereceyi bulan hava sıcaklığının ardından Çivrilliler kendilerini dışarıya attı. Güzel havayı fırsat bilen bazı vatandaşlar pikniğe giderken, bazıları da park ve bahçelerde sıcak havanın tadını çıkardı. Güneşli havayla birlikte kendilerini parklara atan çocuklarda, bisiklet sürüp oyun oynadı. Hava sıcaklıklarının mevsim normalleri üzerinde seyretmesi oto yıkamaların da yüzünü güldürdü. Kış mevsiminde durma noktasına gelen oto yıkamacılar, havaların ısınmasıyla birlikte yoğun tempoyla çalışmaya başladı. Yarım kalan inşaat çalışmaları da havaların ısınmasıyla yeniden faaliyete geçti.

Özellikle son 10 gündür işlerinin ciddi oranda artış gösterdiğini ve sezonun verimli geçtiğini ifade eden oto yıkamacılar, "Geçen yıl Şubat ayında aşırı soğuk ve yağış nedeniyle oto yıkama işleri durunca bahara kadar ölü bir sezon geçirdik. Bu yıl havalar çok güzel. 13 derece sıcaklık var ve güneş her yeri ısıtıyor. Hal böyle olunca insanlar araçlarına biniyor ve kirlendiğinde yıkatabiliyor. Hava yağışlı ve soğuk olduğunda kimse aracını yıkatmaz. Bu yıl güneşli ve sıcak hava bizlerin işlerinde artışa neden oldu. Çok memnunuz” diye konuştu.

Geçen yıl aynı dönemde araçlarını yıkatmadıklarını ancak bu yıl durumun farklı olduğunu belirten araç sahipleri ise, “Hava böyle giderse bir haftaya kalmaz ağaçlar çiçek açar. Güneşli ve sıcak günlerde araçları daha fazla kullandığımız için çabuk kirleniyor. Havalarda iyi olunca temizlik için yıkamacıları tercih ediyoruz” şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.