Zolan üç defa geldi Kazım Arslan'ı gören yok

Yayın: 11 Mart 2014 - Salı - Güncelleme: 11.03.2014 09:43:38
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 5 dk.
Google News

Seçim çalışmaları için geçen hafta Çivril ve köylerini ziyaret eden AK parti büyükşehir başkan adayı Osman Zolan köylerde büyük bir heyecan ve sevinçle karşılandı. Son kahve toplantısını gece 01.30 da yapan Osman Zolan büyükşehir’in Çivril’e kazandıracaklarını anlattı.

Yerel seçim çalışmaları kapsamında Çivril’e üçüncü defa gelen ve tüm köylerde konuşma yaparak halk ile buluşan Osman Zolan büyük destek görüyor. CHP ve MHP Büyükşehir başkan adaylarının Çivril’e bir’er defa gelmeleri köylerde ciddi olarak eleştirilirken Çivrilliler MHP’nin özellikle de CHP’nin Çivril’i gözden çıkardığını düşünüyorlar.

Osman Zolan Üç kez geldi Kazım Arslan daha gelecek

Büyükşehir başkan adaylarını köylerinde ve yanlarında görmek isteyen Çivrilliler Osman Zolan’ın son iki ay içersinde üç defa köylerine gelmesine rağmen MHP ve CHP adaylarının gelmemesine tepkili. Özellikle CHP seçmeni seçim yarışında Hakkı Aslan’ın yalnız bırakılmasına büyük tepki gösterirken Kazım Arslan’ın Çivril’e gelmemesini Çivril’i gözden çıkartma olarak değerlendiriyor. Büyükşehir olduktan sonra ilçe belediyeleri ile büyükşehir belediyesinin koordineli ve uyum içinde çalışmasının Çivril’e büyük kazanımlar getireceğinin farkında olduklarını belirten Çivrilliler “Çivril’de biz Hakkı Aslan’a ne kadar destek verirsek verelim CHP’nin büyükşehir başkan adayı Çivril’i silmiş, daha bir kere gelip Çivril için şu projem var demedi. Bunlar seçimi kazanırsa nasıl koordinasyon olacak, nasıl uyumlu çalışma olacak, seçimden önce Çivril’e gelmeyen adam seçimi kazanırsa uğrar mı?” dediler.  AK Parti başkan adayı Osman Zolan’ın son iki ay içerisinde Çivril’e gelmesini Çivril’e verdiği önem olarak değerlendiren Çivrilliler “İş yapacak adam belli oluyor. Her geldiğinde müjdeler ile geliyor. Yapacağı işlerle geliyor her geldiğinde ayrı bir heyecanla geliyor yapmak istediği çok şey var sürekli hizmet konuşuyor. Biz Osman Zolan’ı o kadar çok gördük ve benimsedik ki artık kendimizi Denizli’nin bir mahallesinde oturuyor gibi hissediyoruz” dediler. CHP adayı ve MHP adayını tanımadıklarını belirten Çivrilliler “köylerde akşama kadar parti arabaları geziyor. Büyükşehir adayımız falanca diyorlar ama daha biz adayların yüzünü görmedik. Daha bir bardak çayımızı içmediler. Arabalardan sizi seviyoruz filan diyorlar ama onların sevgisi sanal seven insan gelir görür çayımızı içer ekmeğimizi yer” dediler.

CHP Çivril’i Gözden çıkarttı mı?

Kazım Arslan’ın bugüne kadar Çivril’e gelmemesi ve Adnan Keskin’in de son bir haftadır Denizli’de olmasına rağmen Çivril’e gelmeyişi Çivrillilerde özellikle de CHP seçmenin aklında soru işaretleri oluştururken bazı vatandaşlar durumu CHP genel merkezinin ve İl yönetiminin Çivril’i ve Hakkı Aslan’ı gözden çıkartması olarak değerlendiriyorlar. CHP seçmeni Adnan Keskin’in bir haftadır Denizli’de olmasına rağmen Çivril’e neden gelmediğini anlakta zorlandığını belirtirken “ yerel seçimlere üç hafta kaldı. Diğer partilerin adayları gece gündüz demeden köy köy geziyor. Genel başkanları geliyor miting yapıyor. CHP’ nin ne büyükşehir adayı geldi ne genel başkanı. Hatta bir haftadır Denizli’de olmasına rağmen, bu topraklarda doğup büyümesine, Çivrilli olmasına rağmen Adnan Keskin bile gelmiyor. Siyaset bir tarafa insan kendi ana yurdunu ata yurdunu birkaç saatliğine de olsa ziyaret etmez mi? Demek ki CHP, Çivril’i ve Hakkı Aslan’ı bu kadar gözden çıkartmış” dediler.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.