ASFALT BİTTİ SIRA ARA YOLLARDA

Çivril’de Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan sıcak asfaltlarda sona gelindi.

Yaşam Yayın: 08 Şubat 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 08.02.2020 12:43:15
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril’de Özdemirci, Irgıllı. Emirhisar mahallelerinde sıcak asfalt çalışmaları tamamlandı. Üç büyük mahallede asfalt çalışmalarının bitmesinin ardından taş döşeme işlerini başlaması bekleniyor.

 

Denizli Büyükşehir belediyesi tarafından Irgıllı, Özdemirci mahallelerinde dökülen sıcak asfaltın tamamlanmasının ardından mahalle sakimleri ara yolların taş döşenmesini istiyor. Ana arter ve yolların sıcak asfalt yapılmasından dolayı Büyükşehir Belediye başkanı Osman Zolan’a teşekkürlerini ileten Özdemirci mahalle sakinleri ara yolların bir an önce taş döşeme işinin tamamlanmasını ve çamurdan kurtulmak istediklerini belirttiler.

 

Kanalizasyon çalışmaları ile başlayan yok kazma çalışmalarının üç yıldır sürdüğünü ve bu yıl başında sıcak asfalt çalışmalarının başladığını belirten mahalle sakinleri uzun süre çamur ve toz amaruz kaldıklarını belirterek “ üç yıldır mahallemiz toz ve çamur içinde. Önce kanalizasyon için kazdılar ardından kaldırım ve yol için. Çok bekledik bu yılbaşında Osman Zolan verdiği sözü tuttu asfaltlarımızı başlattı ve bitirdi ama ara yollarımız kazıldığı gibi duruyor. Mahalle merkezimiz tozdan kurtuldu ama evlerimizin olduğu yerler hala toz ve çamur. Çivril Belediyesinin bir an önce taş çalışmalarına başlamasını istiyoruz” dediler.

 

IRGILLIDA SOKAK ARALARI TAŞ DÖŞENECEK

 

Asfalt çalışmalarının tamamlandığı Irgıllı mahallesinde önümüzdeki günlerde 25 BİN metrekare taş döşeme işinin başlayacağı belirtilirken Özdemirci mahallesinde belirsizlik olduğunu iddia eden mahalle sakinlerinden Gül Alacacıoğlu “Irgıllı mahallemizde asfalt çalışmalrının tamamlanması ile mahalle aralarına taş döşeme işi başlıyor diye duyduk. 25 BİN metrekare taşları teslim olmuş döşeme işi başlayacakmış. Özdemirci mahallemizde toprak ve toz içinde Çivril Belediyesinin bir an önce mahallemizde çalışma başlatmasını bekliyoruz. Seçim döneminde verilen sözlerin tutulmasını istiyoruz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.