AV KOMİSYONU TOPLANDI

Toplanan ilçe av komisyonu 2018-2019 av dönemi kararlarını açıkladı.

Gündem Yayın: 27 Ocak 2018 - Cumartesi - Güncelleme: 27.01.2018 08:55:53
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kaymakamlık toplantı salonunda yapılan toplantıya Çivril Kaymakamı Armağan Önal, İlçe Jandarma Komutan Vekili Jandarma Kıdemli Başçavuş Ali Kahramanlar, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özcan, İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Kocakaplan, Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Sadullah Çelik, Orman İşletme Şefi Derviş Yeşil, Avcılar ve Atıcılar Dernek Başkanları Ali Öz, Gürcan Özçelik ve  Denizli Orman ve Su İşleri Müdürlüğünden Veteriner Taner Söylemez katıldı.

 

Toplantıda komisyonca avlanmasına izin verilen av hayvanları, süreleri ve adetleri belirlenirken, komisyonca yasaklanan avlanma usül, araç ve gereçler de belirlendi.

 

Komisyon ilçede popülasyonu azalan ve nesilleri tehlike altında olan Kınalı Keklik kuşlarının 2018-2019 av döneminde avlanma yasağının devamına karar verdi. Komisyon av hayvanlarının üreme ve eş tutma döneminde avlanmaması konusunda avcıların azami özeni göstermesi gerektiğini kaçak av ile ilgili tüm tedbirlerin alınmasını kararlaştırdı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.